zondag 25 mei 2008

Weer thuis en KLAAR!!

Een weekje vakantie doet wonderen! Lekker uitrusten, heerlijk genieten van bellemere's kookkunsten (uit eigen tuin, zoals een goede francaise betaamt) en heeel veeel kunnen breien, dankzij lieve grandmere en grandpere die lekker met dochter in de weer waren. Maar er moesten ook diverse feestjes afgelopen worden, dus ik was, ondanks breien in de auto, niet helemaal klaar met mijn Scarfy. Nog een rammelend pakje en een stekenmarkeerder, die vrolijk meedanste bij het afrollen van de wol, restten me. Vanmorgen, gezeten op eigen bank, breidde ik de laatste pennen.

Wat heb ik genoten van het breien van de magische bol die mijn swapmaatje met zoveel liefde speciaal voor mij heeft samengesteld! Elke keer weer spannend als het volgende pakje inzicht kwam. Nichtje Louise van 4 vond het ook fantastisch; ze wilde elke keer even kijken waar het volgende pakje zat en wat dat dan niet zou zijn. Ze heeft me wel 1000 keer gevraagt wanneer ik verder ging en wanneer het nou eindelijk af zou zijn. Ik heb haar tevreden moeten stellen met een kadootje uit de bol: een zeepje in de vorm van een voetje. Die staat dus ook niet op onderstaande foto's. Ze was er enorm blij mee!

Zie hier wat ik al breiend gevonden heb:   • houten kralen met mijn naam

   • een ringetje voor dochter

   • een sandelwood bio-zeepje

   • een prachtige zelfgemaakte raamhanger (ga ik boven de wieg van ons nieuwe meisje hangen!)

   • een houten rammelaar

   • fantastische zelfgemaakte babyslofjes

   • handige zelfgemaakte stekenmarkeerders

   • een zelfgemaakte stekenmarkeerder met 'made with love' bedeltje

   • een schattig doosje anijssnoepjes (hmmmmm!)   En natuurlijk de prachtige wol en het super breiende patroon van Scarfy come home:


   Lief maatje hartelijk bedankt! Ik weet nu zeker wie je bent, had het gelukkig goed, maar had het al veel eerder kunnen weten (ben niet erg goed in hints blijkt)......en ik ben erg onder de indruk van je zelfgemaakte kadootjes! Bedankt, bedankt, bedankt!

   Ik heb wegens mijn vakantie niet gereageerd op wat jullie allemaal gekregen en gemaakt hebben, maar wat een overvloed aan mooie dingen en inspiratie! Echt een fantastisch idee zo'n swap (wie heeft dat ooit bedacht?), de volgende keer doe ik zeker weer mee!!!!

   Happy Heleen

   6 opmerkingen:

   Monique zei

   Het ziet er werkelijk prachtig uit allemaal. De kleur wol komt ook heel mooi tot zijn recht in deze mooie sjaal. Dat heeft je MBM mooi geverfd. En om over al dat andere moois nog maar te zwijgen. Jammer he, dat het voorbij is. Ik hou me ook aanbevolen voor een volgende keer.

   Lizet zei

   Mooie sjaal, geweldige kleuren, lieve kadootjes. Die schoentjes zijn schattig!

   jon zei

   Geweldig leuk allemaal, met veel zorg samengesteld dat straalt ervan af!

   Judith zei

   Hoi Heleen,

   Fijn pakket had je, vol leuke kadootjes. √Čn een vette hint. Zonder hint wist ik ook wie jouw maatje was, maar nu weet ik het zeker :o)

   Doeg,
   Judith

   Heleen zei

   Speurneus! Goed hoor!
   Ik hoop dat je snel jou prachtbol krijgt en zelf kan gaan genieten.

   Myrthestiek zei

   Prachtig mooi geworden. Echt een verwenpakket alles bij elkaar.