vrijdag 23 mei 2008

Je hebt gelijk.....

Mea Culpa, mea maxima culpa!
Sorry, ik krijg nog steeds geen bericht meldingen door van mijn website en heb dus weer eens een berichtje van iemand gemist. Maar beste schrijfster, je hebt gelijk, ik ben het. En ik heb van je genoten!
enne... ondanks dat je er nooit mee gesponnen hebt kun je het wel verven!

liefs, Jon.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

even anoniem zodat de rest nog kan raden. Ah leuk dat jij het bent!

liefs

Judith zei

Huh? Wat? Is Maxima jouw maatje?

Doeg,
Judith, de kluts nu helemaal kwijt ;o)))

jon zei

Zielig hoor, kluts kwijt, bol kwijt, gaat niet goed zo....

Dus ik was geraden, maar wist niet dat ik geraden was, en diegene die mij heeft geraden, heb ik nu verteld dat ze het goed had geraden.
Snap je het nu?

Maar Sherlock, dit weet jij toch allemaal al!

groetjes, Jon. (aan de achterstallige was, maar ik wil liever breien....)

Judith zei

Hoi Jon,

Voor Sherlock is er niets meer geheim, had je de smiley niet gezien :o)

Heb je inmiddels nog wat losgebreid? Mogen we meegenieten?

Doeg,
Judith, vrijwel altijd bij met de was, maar het is dan ook het enige dat ik echt met plezier doe in het huishouden. De rest is verplichte kost, maar van de was word ik altijd blij. Call me crazy :o)

jon zei

Nog niks vrij, anders horen jullie het meteen. Natuurlijk een paar keer opgezet en uitgehaald dus dat schiet niet op. Maar ik heb iets in zicht, een doosje, waarnaar ik op weg ben dus ik denk dat vanavond los te hebben.....

en ja die was...
Mijn moeder helpt hier elke week en ze is dus nu 5 weken op vakantie dus tja... van kwaad tot erger! Maar voor we omkomen in een stroom van wasgoed heb ik iemand gevonden op marktplaats die wil strijken dus dan maar zo oplossen. Erg he!

maia zei

ik ben ook al 3 keer herbegonnen: eerst te veel draad gereserveerd voor het opzetten, dan zat het gedraaid (rondgebreid), daarna in de eerste steken een fout gemaakt en pas na 2 ronden gezien. Nu ben ik eindelijk goed begonnen, maar morgen familiebezoek voor Finn zijn verjaardag (6!) dus nog opruimen en cake bakken. Ik word ongeduldig ;-)

Iris zei

over de was, ik vind wassen ook fijn, want Jef doet 'm hier. Tenminste hij laadt 'm in, centrifugeert 'm en dan krijg ik 'm om 'm op te hangen en dat vind ik nou leuk om te doen en ik kan genieten van hangende was, als ik geen haast heb, hang ik het ook nog leuk gesorteerd op:-) En strijken, daar doe ik niet aan, scheelt een hoop werk (en stroom), ik vouw het zo van de lijn op en de kleren van Dido vouw ik niet eens op, die trekt ze toch 100x uit de kastjes, enkel frustratie dan.