woensdag 14 maart 2012

eindelijk de foto's

eindelijk een bericht van mijn bol!! Dat het zo lang heeft geduurd heeft niks met mijn enthousiasme te maken hoor. Maar ik ben gewoon al 2 weken onderweg van die rot griep. En nog steeds voel ik me suf, duf, naar…..

Maar wat een geweldige bol was het. Ik ging voor de felted clogs voor ramon….. het werden clogs voor sid. Ik was weer te ongeduldig en na een wasje van 30 graden en nauwelijks krimp dacht ik…. hoppetee 60 graden. Nouja sid vind ze geweldig en ik ga gewoon gewoon nog meer drops eskimo halen. Hoeveel zat er nou op de twee bollen maatje??

En dan de kado's…. geweldig! overal zat een lief kaartje bij. pompoenzaden (reuze pompoenen?) voor de moestuin en bloemzaden. Een mini sok sleutelhangertje, schattig!


stempels met mijn eigen naam! Zo leuk, ik was het ook nog van plan voor mijn maatje, maar heb dat idee laten varen. Zo leuk om eigen stempels te hebben!

en deze dan….. geweldig toch?!
 :-)

ahum, de maat 43 werd maat 29 clogs….. wel mooi en hij vindt ze heerlijk!

en dan als allerlaatste kado kwam dit eruit rollen: een enorme stapel zijden hankies!!!! Zo mooi geverfd. ik ga inderdaad proberen ermee te breien. Een hele dunne sjaal misschien.

Er zaten ook nog andere kado's in: een mooi schrijfboekje en een klein doosje vol stekenmarkeerders. Ook zat er lekkers voor mij en de kinderen bij, op natuurlijk…..

oja, (foto's zijn een beetje kriskras upgeload) en natuurlijk nog spinbits, daar ga ik inderdaad eens en mooi retro garen van spinnen!

dankje maatje, ik heb enorm genoten!!!!

8 opmerkingen:

Maia zei

Hele mooie bol! Ik gok ook op een maakster en hou deze keer zelfs een lijstje bij, benieuwd hoe juist/fout ik ga zitten.Hier ook griep in huis, 3 zieke kinderen, ik lijk er met een dagje halfslag vanaf te zijn.

Anoniem zei

Grappig, hoe een plan totaal anders kan uitpakken. De wol was bedoeld voor een paar felted clogs voor jou en dan kon je ze pimpen met het 70's doosje met knopen en borduurzijde en zo. Je had nl geschreven dat je aqua met bruin en oranje zo'n mooie combinatie vindt en toen ik dat las moest ik gelijk aan de jaren zeventig denken (mijn eerste slaapkamer was ook bruin met oranje). Ik was van plan om wol voor je te gaan verven met deze kleuren, maar dat liep dus even anders.

Op de zwarte bol zat 150 gram Eskimo, op de aquablauwe 100 gram.

Arme Ramon, heeft ie nóg geen sloffen....

Je maatje

Anoniem zei

P.s. Het sokje is een boekenlegger (omdat je geen sokken breit, maar wél leest). Maar natuurlijk ook aan een sleutelbos te hangen ;)

Je maatje

heleen zei

Wat mooooi! Zo verzorgd dat alles is, ik denk dat ik ook weet van wie die komt. Die stempel is fantastisch (had ik ook in mijn hoofd om te maken) en die theepot is helemaal super!

Een famke zei

Duidelijk wie jouw maatje is! Geweldig pakket, vind die theepot ook een superidee!

Monique zei

Leuk, dat 70's doosje, ik had ook gelijk weer herinneringen aan mijn zolderkamer, alles bruin met Oranje.
En die stempels, die moet ik ook eens proberen te maken, super!
Die Tabitheepot Geweldig!
en dan de zijde en de clogs, ik denk dat ik ook weet wie jouw maatje is.
Oh ja en het sokken boekenleggertje, ligt ook op mijn nog te maken stapeltje!
Geweldige doos, als dat geen goed medicijn is tegen de griep..........??!!

Myrthestiek zei

Wat ben je ook een pietje ongeduld ;D. Wel hele stoere sloffen geworden voor je kleine man.

Heerlijk pakket heb je uit mogen pakken. Super creatief maatje van jou.

Lizet zei

Je hebt zonder meer een zeer inventief maatje gehad. Ziet er allemaal geweldig uit, die knopendoos - hoewel zeker niet mijn kleuren - vind ik helemaal te gek!