donderdag 1 mei 2008

Hmmm kan niet kiezen...

Als jij nou mijn maatje was....
Waar zou je dan meer blij mee zijn...
* Lekkere frisse kool aid kleuren : geel, oranje, rood.
*De andere bol met acid dyes en in de warme kleuren paars, lila en met wat tinten groen.

10 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Voor de kindjes zou ik gaan voor de frisse kool aid en voor mezelf voor de warme kleuren. Daar schiet je veel mee op hé? :o)

Een famke zei

haha ja da's mijn idee nou ook, misschien is dat een betere vraagstelling! Wil je iets voor jezelf of voor de kinderen...

Christien

Myrthestiek zei

Ik heb voor mijn maatje de keuze van kleuren een beetje af laten hangen van het patroon dat ik voor haar uitgezocht heb.

Monique zei

de warme kleuren lijken me heel erg mooi, maar ook de andere kleur combinatie lijkt me leuk, inderdaad, het hangt een beetje af waar het voor bedoeld is.

Iris zei

Ik die met paars en groen denk ik.

Lizet zei

Als jij mijn maatje was... zou ik jou de keus laten.

Olga zei

k zou zeggen verras me maar

Heleen zei

Ik zou voor mezelf kiezen voor de warme kleuren (die Mathilde trouwens ook goed zouden staan...), maar die frisse kleuren zijn ook wel erg leuk voor haar of ons 2e dochtertje dat nog lekker in mijn buik zit.

Judith zei

Hoi Christien,

Stel dat je mijn maatje bent... beide bollen klinken erg goed. Van rood-oranje-geel word ik vrijwel altijd blij. Van paarsen ook, maar de twijfel zit bij mij bij het groen erbij. Groen vind ik vaak een wat 'lastige' kleur (ik heb bijv. geen groene kleding in mijn kast). Groen kan absoluut prachtig zijn (onze trap is groen realiseer ik me nu, de schilder schrok zich rot van de kleur, hij had nog nooit eerder een trap zó groen geverfd ;o), ik drink nu thee uit een groene mok. Ik hou van limegroenen, olijf- en mosgroen en blauwgroenen, maar krijg de kriebels van mintgroen en te donkere groenen. Kortom, groen... ik heb er een beetje een haatliefde-verhouding mee :o)

Doeg,
Judith, die helaas ook geen groene vingers heeft....

Jon zei

Geel, oranje, rood, helemaal mijn kleuren.