zaterdag 17 mei 2008

Eerste resultaat

Het is wat lastig om de gaatjes mooi op de foto te krijgen, in het echt vind ik het nog mooier.
Ik ben helemaal blij met hoe de bol opbreidt, geweldige kleuren! Ben stiekem ook wel een beetje trots dat ik iets nieuws heb geleerd.
Bedankt Tabitha voor de extra instructies!

6 opmerkingen:

Kurt zei

heel mooie kleurtjes!
misschien dat ik toch ook eens een van die lacepatroontjes moet uitproberen, zo mooi allemaal en als jullie beweren dat het niet zo moeilijk is...

gnaptor zei

mooi mooi moooooi! Ja lace fotograferen is zo moeilijk. Oja nog een tip voor lace: ik check ook altijd een paar verschillende naalden. Soms is veel grotere naalden (10 mm ipv 5 mm ofzo) nog mooier dan de maat die er eigenlijk bij hoort. Niet dat je het weer moet uithalen hoor ;-)

En het is idd niet moeilijk he! Nu heb je 1x een lace patroon gelezen en dan zal je merken dat andere patronen ook heel goed te doen zijn. Zelfde met kabels, short rows etc etc. Breien is domweg patronen volgen. Daarom vind ik eigen dingen aanpassen ook zo leuk. Pakt niet altijd uit hoe ik wil, maar dat is een ander verhaal :-))

Oja dan toch nog een tipje van de sluier: in het grote laatste kadootje zit nog iets wat je prikkelt om iets nieuws te leren :-) Of verklap ik nu weer te veel. Ben zoooo slecht in hintjes geven

Monique zei

Geweldig mooi zeg, en eerlijk gezegt had ik ook nog nooit lace gebreid maar het breid heel leuk.

Een famke zei

Hi hi nou je maakt het wel spannend! Dat maakt dat ik weer sneller wil breien!

Ik heb dit gebreid op naald 6 (zie je de bijkleurende naalden?) en ik denk dat het nu op een mooie breedte is voor Sterre haar maat, maar inderdaad zou het op grotere naalden kunnen.

Nou nu moet ik heel snel spullen gaan inpakken voor ons weekendje, mijn breiwerkje ook niet te vergeten LOL

Christien

Lizet zei

Lace fotograferen is inderdaad moeilijk, zeker als je te maken hebt met meerkleurengaren. Het ziet er prachtig uit Christien!

En Maia, gewoon doen. Lace is echt niet moeilijk breien!

Olga zei

Super mooi wordt het! Ik heb laatst ook een eerste keer een stukje lace in een jurkje gebreid, viel me ook mee, alleen wel blijven opletten inderdaad tijdens het breien ;-)