zaterdag 3 mei 2008

Ja ben er weer. Ik was dus ook even een weekje op vakantie. Ik heb dáár een klein kadootje gekocht voor de bol..... Gelukkig nog iets gedaan. Iedereen is al zover en zo driftig bezig. Ik ben nog lang niet klaar. De bol is geverfd, 1 zelfmaak kadootje is af, onee 2. 1 is gekocht. Hoeveel was ook alweer de bedoeling. Ik heb er nog 2 in mijn hoofd zitten, maar ben glad vergeten wat we hebben afgesproken..... dom dom dom.

6 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Volgens mij was de bedoeling 5 of 6 verschillende kadootjes in de bol.

Een famke zei

HAi, FIJNE vakantie gehad? Zag al eea op je blog (kan overigens weer niet reageren) Het lijkt wel of iedereen op vakantie was, op sommige dagen leek zelfs Leeuwarden uitgestorven!
Over de cadeautjes hebben we dacht ik niets afgesproken.... 5-10 in ieder geval....hangt denk ik ook van de cadeautjes af, hoe groot, hoe duur, hoeveel tijd....Ik dacht naar eigen inzicht...Zal ze eens gaan tellen, weet in ieder geval dat ik niet meer doe, heb dacht ik een stuk of 10

Christien

Die een klein zelfmaakcadeautje nog moet afmaken en dan echt klaar is!

gnaptor zei

raar dat die reacties er de hele tijd afgooit.... weer wat veranderd. Ik zit nu dus op 4 kadootjes, met 2 nog in mijn hoofd. Ik ben ook voor mijn gevoel helemaal nog niet klaar..... 15 mei was de einddatum toch??? Nouja nog een weekje vakantie. komt goe komt goed. Ik ben ook meer bezig met mij eigen bol die ik ga versturen dan met die ik ga krijgen. Sta er helemaal nog niet bij stil dat ik ook een mooie bol vol moois krijg!!

gnaptor zei

oja, heerlijke vakantie gehad! nu nog een weekje thuis vrij

Een famke zei

Heerlijk zeg, voor ons is de vakantie al weer afgelopen! Onze school is een van de weinigen die maar een weekje vakantie heeft, maar ik klaag niet werk toch pas donderdag weer en we hebben tenminste mooi weer!
Zal straks je blog weer even testen!
en ja ben ook meer bezig met mijn eigen bol, verwacht zelf nog niets haha

Christien

Jon zei

Ik ben nog LANG niet klaar. Moet nog verfen, moet nog knutselen, moet nog winkelen. Met 1 vriendin in het ziekenhuis, snel een paar daagjes er tussen uit met de nieuwe ouwe camper en met een middelste dochter die een paar dagen thuis is van de groep komt er niet veel van zelf maak dingen... Ik hoop volgende week goed door te kunnen gaan en op tijd klaar te komen voor de S-date.