donderdag 29 mei 2008

ideetje?

Misschien toch die lettercontrole inschakelen voor comments. Fijn dat de lottery mensen onze blog vinden, maar ergens denk ik dat het niet echte mensen zijn..................... en jullie ;-)

7 opmerkingen:

Monique zei

inderdaad ik zat ook al raar te kijken!!!!

Lizet zei

Ze zijn al verwijderd. NP!

Judith zei

Ik was helemaal blij toen de mail binnenkwam. 31 Van de Swapblog, leuk! Was het dus (bijna) allemaal spam, grrrrrr, tegenvaller.

Doeg,
Judith, nog niet begonnen met d'r bol, maar wel eventjes gebreid vanmorgen. Ondertussen luisterend naar een fibre podcast, helemaal leuk.

Lizet zei

Mis ik er mogelijk een paar dan? Heb er nu 8 verwijderd (nog nooit meegemaakt dat er op verschillende posts spam binnenkomt trouwens, normaal alleen op de laatst geplaatste... en dan een hoogste enkele keer). Ik krijg niet automatisch comments gemaild (vanaf nu dan wel) en tast dus wat in het duister.

Ik ga nu de blog zodanig instellen dat alleen auteurs hier nog commentaar kunnen leveren. Dan zijn we zeker van alle spam af. Lettercodes houden namelijk niet alles tegen.

Myrthestiek zei

Ik heb de overige 14 of zo verwijderd :). Het was vanochtend echt verschrikkelijk, bij mijn eiegen blog is ook meestal alleen op het nieuwste bericht.

Lizet zei

Oh, vandaar dat ik niets meer kon vinden! Nah ja, zoiets moet je toch eens meegemaakt hebben. :-)

Tucana's Dream zei

LOL!
ik vind dat meemaken pertang zo leuk niet :P