donderdag 22 mei 2008

Deel 1 ontvangen

Jippie ..... het begin is er.

Zoals mijn maatje op de envelop schreef deel 1 van de magische bol heb ik vandaag ontvangen.


Twee prachtige patronen en een set sok-blokkers.


Hier ben ik echt al hartstikke blij mee. Welk patroon het gaat worden laat ik van de wol afhangen. De broek wordt zeker een uitdaging met veel telwerk :o).

Alvast heel erg bedankt, maatje.
Wordt vervolgt!

7 opmerkingen:

Monique zei

leuk Tessa, dat het begin er is, en ehhhhhh wat zijn sok blokkers? nog nooit gezien of van gehoord.

Lizet zei

Leuk begin alvast! Om wat voor patronen gaat het precies, ze zien er leuk uit op de foto.
De sok blokkers zijn erg mooi geworden.

@ Monique: pasgebreide sokken kun je wassen/ natmaken, ze aantrekken aan die blokkers en ze zo laten drogen, zodat ze mooi in de vorm komen en je het patroon wat beter kunt laten zien op foto's. Sokken blocken natuurlijk ook goed als ze meteen droog aan de voet worden gedaan, maar blockers is gewoon net dat beetje extra.

Monique zei

Okee, bedankt Lizet, ik had er nog nooit van gehoord. Bij ons gaan ze meestal gelijk aan de voeten.

Anoniem zei

Ik hoop dat de rest er ook snel is ;-)

je MBM

Judith zei

Wèèhèèhèè, nu ben ik dus echt officieel de hekkensluiter van deze swap.

Ik was de hele dag weg. Net om 9 uur weer thuis gekomen (de boot had vertraging) in de hoop dat mijn magische bol op mij zou wachten. Ik had halverwege de middag al naar huis gebeld, maar toen kreeg ik te horen dat er geen pakketje voor mij was gebracht. Ik dacht/hoopte dat Leo een grapje maakte, zodat de verrassing des te groter zou zijn, maar helaas. Geen magische bol voor mij. Misschien morgen?

Doeg,
Judith, die een heeeeeeerlijke dag heeft gehad volop in het teken van textiel en handwerken en wol en vezels :o)

Anoniem zei

maar seg, dat begint nu toch wel lang te worden, hoor :-/

Judith zei

Lief maatje van me, ik weet niet of we ons een beetje zorgen moeten gaan maken, maar vandaag is wederom een bolloze dag. De pakjesman is net geweest, hij bracht een bestelling wol (wolboerderij-lekkers :o), maar dus geen magische bol.

Ik maak me niet echt zorgen, ik denk dat het wel goed komt. Misschien heeft de bol vertraging, door wat voor reden ook. Hoe jammer dat ook is (ik ben inmiddels reuzenieuwsgierig naar mijn bolletje), uiteindelijk zal hij wel aankomen hier. Duim, duim, duim duimerdeduim.

Doeg,
Judith, die vanmiddag wilde gaan indigo-verven, maar nu eerst maar even de doos wol gaat herverdelen. Ik bestelde samen met mijn moeder en een vriendin van haar (die van het textiel-uitstapje gisteren) en hun spullen zal ik nu uitzoeken en langsbrengen. Kunnen ze er snel van genieten.