woensdag 14 mei 2008

OT voor Christien

Hoi Christien,

Mijn emailtje over het spinnen kwam terug van je hotmail-adres, toen heb ik het naar je Yahoo-adres gestuurd. Het is maar dat je 't weet :o)

Doeg,
Judith, boll(eb)oos ;o)

8 opmerkingen:

gnaptor zei

Wanneer spreken jullie af? Ik ben dit weekend in groningen.............. Kan ik gelijk lace workshop geven ;-)

tabitha

Een famke zei

Nou da's jammer wij zitten in Den Haag dit weekend, al weet ik nog niet of het alleen zaterdag is of zaterdag en zondag.

Was wel leuk geweest!

Christien

Een famke zei

Judith...je hebt een mailtje terug!

Anoniem zei

Zoontjes van 2,5 jaar en hun knuffels/popjes.................
Wie kan er mij eens uitleggen hoe dat in z'n werk gaat? ;)

anoniem X

Judith zei

Het kan niet anders, deze vraag komt van een meisjesmamma :o)

Ik kan alleen voor mijn eigen jongens spreken. Oudste heeft jarenlang met een knuffelpopje (badstoffen knoop-popje) en een zelfgemaakt stoffen konijntje geslapen. Wegens het risico op avondlijke zoektochten kwamen die het bed niet uit. Op een gegeven moment gingen deze 2 knuffeltjes het bed uit en inmiddels ligt oudste regelmatig naast zijn Action-mannen te slapen. Jongste heeft het badstof popje van oudste ingepikt en een nieuw konijntje gekregen. Verder ligt er een pluchen hondje in zijn bed, dat lang lang geleden van mij was (en mijn moeder voor mij maakte).

Verder geen knuffels hier in huis. Beiden hebben geen belangstelling in spelen met knuffels/poppen. Ik vind het prima (ik hou helemaal niet van stoffen knuffels en beren enzo, vroeger niet en nu niet) en ivm de astma van oudste is het beter ook om niet teveel 'stofnesten' in huis te hebben.

Met het risico ondankbaar te klinken, ons doe je niet echt een plezier met knuffels, vrees ik.

Doeg,
Judith *is zelf wél een knuffelkont :o)

Anoniem zei

Wie weet heb ik wel een zoontje dat dolgraag met popjes en knuffels speelt, maar weet ik evengoed dat niet alle jongetjes zo zijn ;)

Wie weet was ik helemaal niet van plan er een knuffeltje in te stoppen, maar had ik die vraag voor andere doeleinden in gedachten ;)

anoniem X

Judith zei

Hallo Anoniem X,

Inderdaad, álles is mogelijk.
Dat blijkt steeds weer :o)

Niets is wat het lijkt.... of toch weer wel. Ooit zullen we het allemaal weten en vallen alle hints en stiekeme aanwijzingen op hun plek, hahaha.

Doeg,
Judith

Kurt zei

hier geen knuffelpapa's, nooit geweest
Viggo is nu wel hun knuffeknonijn momenteel ;-)
groetjes
Maia