woensdag 7 mei 2008

Aaaaargh!!! Gek word ik van mezelf....

Heb ik een wolletje geverfd en op zich vind ik 'm errug geslaagd en zo ook mijn dochter, die werd al boos dat deze bol de deur uit zou gaan. Maarrrr, ik weet zeker dat het niet de kleuren van mijn maatje zijn. Het past ook niet zo mooi in het thema als ik hoopte. Nu kan ik natuurlijk nog een wolletje verven of, toevallig heb ik ik nog een mooie bol liggen in de kleuren van mijn maatje (ook zelf geverfd), maar daar moet weer een ander patroon bij. Zucht.... Ik vond wel een leuk kadootje, dat ik eigenlijk voor mijn dochter kocht, maar bij thuiskomst realiseerde ik me dat het precies in de kleuren van mijn geverfde bol was, dus dat gaat er dan bij. Ik kan het er natuurlijk ook op wagen, ze mag altijd zeggen dat ze het niks vindt en ruilen. Pffff...

6 opmerkingen:

Lizet zei

Hm, ik zou bijna zeggen: plaats een foto, vraag aan alle deelneemsters of ze dit wel of niet willen hebben. Misschien is je maatje heel blij met de kleuren.

Monique zei

Ik zou het er gewoon op wagen, soms geef je kleuren door maar vindt je andere kleuren in een andere kleurcombinatie wel mooi. Het moet toch ook een beetje een verrassing zijn wat voor kleuren je krijgt.

gnaptor zei

Ik denk dat iedereen blij is met wat ie krijgt, er is zoveel tijd en plezier en aandacht in gaan zitten. Het is nou eenmaal niet een bol op bestelling!

ik heb bijvoorbeeld geen blauw erin staan, maar ben nu wel bezig met een blauwe , witte ,zwarte bol voor sid. Dus het zegt niet alles. Ik vind het ook leuk om verrast te worden. Ik zei bijvoorbeeld geen knalroze, maar Fae vind het geweldig en met een patroon voor haar erbij is het helemaal goed.

tabitha

ps: Ik bedacht me laatst dat Tessa misschien na het lezen van mijn antwoord dat ik niet graag knalroze wil krijgen denkt dat ik haar ROZE sjaal van de mamma swap niet mooi vind..... Ik vind hem PRACHTIG! even voor de duidelijkheid hoor, voordat ze gaat twijfelen of ik hem wel echt mooi vind. De sjaal en de kleuren zijn echt mooi!!! Met knalroze bedoel ik een fel roze bol die niet bij mij zou passen (heb donkerrood haar), maar dus wel weer bij fae. Ik draag nl. wel veel roze, maar daar moet een hint rood of kersen in zitten om te matchen met mn haar en dat doet jouw sjaal.

Tucana's Dream zei

Ik had ook dat probleem, maar ik waag het er gewoon op... ;-)
gewoon doen!

Heleen zei

Mocht ik jou maatje zijn ;-) dan ben ik heeeel erg blij met alles!!!

Olga zei

Ik sluit me aan bij de rest Iris, volgens mij is het snel goed en bovendien kan het ook verfrissend zijn iets krijgen in kleuren die je niet hebt opgegeven, misschien gewoon kleuren die jouw bolmaat was vergeten maar wel mooi vind.