maandag 5 mei 2008

En nu nog gaan wikkelen

Eigenlijk is het wel klaar. Dankzij een projectje van iemand dat ik op Ravelry zag, is er toch nog een zelfmaakkadootje bij gekomen, zijn er wat dingetjes die afgewerkt moeten worden en dan ga ik wikkelen. Twee andere swaps en mijn op een na laatste PIF zijn de deur uit, ik merk dat dat toch wel wat rust geeft, gewoon met 1 ding bezig zijn in plaats van een aantal tegelijk. Zou ik vaker moeten hebben ;-). Wat kan ik er verder nog over zeggen... er zijn een aantal kadootjes, ik zal nog uit moeten zoeken wat er wel mee gaat en wat ik ga bewaren voor een volgende keer - want die komt er toch, hoop ik?
Verder lijkt het er nu definitief op dat mijn upstream partner in de UK swap het heeft laten afweten, zowel de host als ik krijgen geen reacties meer. Ik hoop maar dat alles goed is daar. Ach, in iedere grote swap vallen er wel mensen buiten de boot. Ik ben blij dat deze MB swap kleinschalig is met allemaal leuke mensen, ik heb er alle vertrouwen in dat het goed zal gaan. En klagen doe ik toch niet hoor, ik heb een paar dagen geleden immers een smulpakket ontvangen in de Caffeine Addicts swap :-)

10 opmerkingen:

Een famke zei

altijd akelig wanneer een swappartner het af laat weten, zeker omdat je er zelf zo gedreven mee bezig bent altijd!
Ik voorzie voor deze swap ook geen problemen, heerlijk wanneer alles zo goed gaat, jammer dat het einde al weer bijna in zicht komt, of ben ik nu heel pessimistisch...alhoewel nu komen de prachtige bollen straks allemaal aan! kan niet wachten op de foto's!

Christien

Jon zei

Heel vervelend als mensen het af laten weten, en vaak ook zonder bericht, blehg. Maar als ze dan in ieder geval hun gekregen pakketje naar jou toe zouden sturen....
maar inderdaad verwacht ik hier geen problemen. Volgens mij ben ik zelf de zwakste schakel op het moment en ik zal er hard tegen aan gaan, dus het komt goed!;)

Jon (met zoveel leuke ideeen en zo weinig mogelijkheden)

Judith zei

Hoi Christien,

Joh, het einde is nog lang niet in zicht, het mooiste moet nog komen! De jubelstemmingen als er bollen aankomen, het onthullen van alle magische bollen, de al-dan-niet-zelf-geverfde garens, de breisels die er straks gemaakt gaan worden, de verrassingen, de zelfgemaakte kadootjes waardoor je ongetwijfeld geïnspireerd wordt. Ik verheug me ENORM op de komende tijd!

Doeg,
Judith

Judith zei

Hoi Jon,

Als het op het allerlaatste erg krap wordt qua tijd en je bent nog (net) niet klaar met een kadootje, zou je natuurlijk altijd kunnen overwegen om dat na te sturen. Zeker als dat 'iets' in een envelop kan, vallen de portokosten reuzemee (en het geeft je even wat meer 'lucht' en minder stress. Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier bezwaar tegen heeft. Het moet wel leuk blijven voor jezelf hoor. Geen stress. Ik snap dat je de einddatum wilt halen, maar er zijn best tussenoplossingen te bedenken mocht de nood hoog zijn.

Doeg,
Judith

Een famke zei

Helemaal mee eens!

PS. wat was die einddatum ook al weer??

Monique zei

Heel vervelend als je zelf wel iets moois hebt gemaakt, en je zit vol verwachting op je eigen verrassing te wachten en er komt maar niets, aaargh!!
maar goed dat je zo verwend bent met de cafeine swap. zag er goed uit zeg. Hadden jullie daar een prijs afgesproken? omdat er zo'n mooiboek bij zat?

Tja ik ben wel ver klaar, misschien nog een cadeautje en dan wilde ik nog proberen om het voor de moederdag te versturen.

Ik zie nog wel.

Monique zei

einddatum was volgens mij 15 mei, of ergens in die buurt.

Heleen zei

Ik zou het mezelf ook nooit vergeven als ik het zo zou laten afweten, afschuwelijk gewoon, om van schaamte door de grond te zakken.
Ik snap ook niet dat iemand zo doet, het is zo leuk om iets voor iemand voor te bereiden!
Ik heb ook het meest in huis, maar wil nog wat creatiefs toevoegen. Vind alleen de tijd niet, maar het gaat wel lukken hoor!
Ik verheug me op wat komen gaat, de reacties, de foto's...

Een famke zei

Tsjonge, ben ook aan het wikkelen geweest vanavond, dat viel me nog tegen ook, alles erin te krijgen!


Christien

Kurt zei

ik ben langzaam bezig, maar nog helemaal niet aan wikkelen toe. Ik heb al een aantal dingetjes ook nog een ideetje of 2, moet ook nog verven, maar ik heb eigenlijk het meeste moeite om een leuk patroon te vinden!
Ook al een hints fotootje getrokken voor op deze blog, maar nog geen kans gezien om hem er op te krijgen.
Ik ben wel vast van plan op 15/5 ten laatste te versturen en eventueel inderdaad iets na te sturen. Ik kijk al heel erg uit naar mijn bol, met die bolmaat van mij zit het wel snor, daar ben ik heel zeker van!