vrijdag 16 mei 2008

Maak me een beetje zorgen..

...mijn bol is al best wel lang onderweg maar ik heb hem nog niet teruggezien hier...maak me een beetje zorgen. Wat nu?

12 opmerkingen:

jon zei

Zie je wel berichtjes van diegene verschijnen? niet iemand die een weekje weg is?

Judith zei

Als het een NL's maatje is: wat zegt Track en Trace?

Doeg,
Judith

Lizet zei

En als het een buitenlandse is: momenteel doet non-priority vanuit NL er ongeveer drie weken over om hier te komen, ik weet niet hoe lang het duurt tussen Nederland en Belgie.

Storm op Zolder zei

geen t&t op deze zending...

Judith zei

En geen 'plus'-verzending?
Hmm, dan wordt het lastig achterhalen.

Doeg,
Judith

Storm op Zolder zei

geen T&T wegens anders gefrankeerd vooral.
Wel berichtjes van de beoogde ontvanger.

Kurt zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kurt zei

naar België kan best wel een tijd duren tegenwoordig!

Een famke zei

Je zou hopen dat er iemand zich stil wilde houden en dus nu weet wie de afzender van de bol is.... maar dat is wishfull thinking waarschijnlijk....

Mocht de bol nou helemaal niet aankomen heb ik wel een aantal spulletjes om te doneren voor een nieuwe bol, Had zowiezo 2 strengen dus hier ligt nog een geschikte maar ja als je yvon bent ligt vast je hele huis vol met wol dus zal dat ook het probleem niet zijn.

Hmmm wel balen zeg, je hebt er zoveel energie in zitten....Maar hopen dat hij nog aankomt!

Christien

gnaptor zei

Dat vind ik wel een hele leuke oplossing: iedereen stuurt naar deze persoon 1 kadootje/maak ding , dan is het toch een groot feest voor diegene. Elke dag nieuwe kadootjes in de bus :-) Zonder dat yvon weer een doos moet samenstellen. Als ik voor mezelf spreek is het namelijk niet eens het extra geld dat dit weer kost, maar vooral: het kost tijd en aandacht om met zorg een mooie doos samen te stellen. En als we allemaal 1 dingetje doen, dan vind ik dat een erg leuke oplossing. Toch? Maar goed, eerst even kijken wat Yvon vind. En even afwachten of de doos toch niet opduikt. (met in mn achterhoofd de ellende met de jaquard verven die allemaal uiteindelijk terecht kwamen.....)

Monique zei

wat vervelend yvon, ik kan me voorstellen dat je hel nieuwsgierig bent hoe je bolmaatje je bol vindt. Misschien moeten we toch nog even wat meer geduld hebben vooral als je bol buiten nederland moet zijn.
had je er ook geen afzender op gezet? Tja had ik ook niet gedaan, wel aan gedacht als hij nou niet bezorgd kan worden wat dan? maar goed mijn bol is goed aangekomen. Die van jou zal toch ook wel aankomen. Jij hebt vast al zoveel pakjes gepost, ben je er echt wel eens een kwijtgeraakt? laten we het goede er maar van hopen

Storm op Zolder zei

Helaas ben ik in 5 en een kwart jaar Storm op Zolder al heel veel kwijtgeraakt in de post. Vooral ook pakketjes die nooit meer teruggevonden werden. De laatste jaren is het iets beter.
En idd geen afzender, té herkenbaar (als mijn bol dat al niet is).
Ik hou het maar op alvast stakende postbodes denk ik. En mocht het er over een week nog niet zijn dan doe ik het gewoon nog eens! Want idd, wol genoeg hier ;-)