zondag 11 mei 2008

Lijstje van patronen

Ik heb een lijstje aan de zijkant van de blog gezet met de linken van de patronen erin (alleen die van Christel weet ik niet). Zo is het voor iedereen wat makkelijker terug te zoeken. De Hug Me Shrug heb ik trouwens ook in het NL beschikbaar voor diegene die het liever in het Nederlands heeft :o).

Groetjes Tessa
(die haar tijd nu echt aan het uitzitten is aangezien ze dinsdag richtig ziekenhuis mag verhuizen ;o)).

8 opmerkingen:

Lizet zei

Dinsdag al? Spannend. Ik neem aan dat dat ook meteen de grote dag is?

Ben erg benieuwd, er ligt hier al een kraampakket klaar dat richting Groningen moet. :-)

Monique zei

Tessa, heel veel succes. en enorm bedankt! als je begrijpt wat ik bedoel. of heb ik het mis. ik ben enorm blij met mijn bol.

Myrthestiek zei

Woensdag is de grote dag. Ik sta gepland voor 8 uur 's ochtends, dus de opname is dinsdagmiddag al. Als alles volgens het boekje gaat hopen we zaterdag weer thuis te zijn.

Nu zit er op dezelfde verdieping ook een internetcafé, dus hopelijk kan ik jullie al wat eerder op de hoogte houden ;o).

gnaptor zei

raar hoor, dat je weet dat je woensdag je kindje in je armen zult hebben. Wel heerlijk natuurlijk. We zijn benieuwd! (ik spreek namens iedereen, maar volgens mij zit ik er niet naast ;-)))

Christel zei

patroontje voor swiss cheese scarf en een patroontje voor zijdelingse sokken...

De hint kwam uit Engeland en het pakket kwam uit Nederland...

Grrr. Wie zou het zijn?

Lizet zei

Grappig, vier jaar geleden moest ik om 6.00am in het ziekenhuis zijn en zou de KS op dezelfde dag om 8.00am gepland. Het ging echter niet helemaal zoals gepland, de vliezen braken een dag eerder, dus het hele schema werd daardoor omgegooid.

Hou ons op de hoogte!

Een famke zei

tsjonge, wat spannend! Veel sterkte met alles en geniet ervan!

Christien

Heleen zei

Veel succes Tessa, ik ben ook erg benieuwd naar het gezichtje en de naam van je zoon!

Bedankt voor het lijstje, ik was al driftig aan het zoeken naar de patronen, dit is een stuk makkelijker. Voor degenen die (nog) niet op ravelry kunnen, staat het patroon van Scarfy Come Home ook op: http://spillyjane.blogspot.com.