dinsdag 12 augustus 2008

whoehaaaaaaaaa!!

Vanochtend naar de speeltuin gegaan, in de wetenschap dat wanneer we terug zouden komen de magische bol gearriveerd zou zijn, hoe ik dat weet kan ik niet verklappen...
En ja hoor, naast het feit dat ik wist dat de bol vandaag waarschijnlijk zou komen is ook mijn vermoeden bevestigd van wie de bol afkomstig is! Moet ik daar iets over toelichten? Volgens mij niet wie de afzender is, maar hoe ik het op voorhand wist misschien wel. Even afwachten of jullie direct doorhebben wie het is...
Maar liefst 5 bollen paarse handgesponnen wol! Je kunt je vast wel voorstellen hoe ongelovelijk tevreden ik nu naar mijn pakketje zit te kijken! Wie zou dat nou hebben gestuurd hoor ik jullie denken!
En kijk nou eens wat een prachtige broche van glaskraaltjes, een waar kunstwerk!
Dan de patronen die bijgeleverd zijn. Mystic waters lace shawl, en de forget-me-not lace shawl.

Prachtige patronen, maar ik twijfel. In de eerste plaats omdat ik twijfel of ik zoveel telwerk wel aankan. Bij de shrug van Sterre ging ik ook regelmatig eens mis, maar dat gaf niet omdat de wol onregelmatig was. in zijn geheel zag je dat niet terug. Hier moet dat niet bij gebeuren.

Ik ga maar eens kijken met mijn spinnerscontrolcard  wat de dikte van de wol is en wat de mogelijkheden zijn. 
Ik wil ook niet ondankbaar overkomen want ik kan me voorstellen dat deze wol daar wel echt bij bedacht is. 

Magisch bol maatje, onwijs bedankt, ik ben er heel gelukkig mee, en wat ik ook kies...het zal zijn om de wol zo mooi mogelijk uit te laten komen!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

oef :)

atelierbkh zei

ja ik weet wie je maatje is, maar al voor jij je pakje kreeg.
ik ben met bollen begonnen denet, moet ook nog een bolletje twijnen, maar het eerste gedeelte begonnen met cadeaus er in:)
ibuprofen doet het gelukkig goed:)]
hopelijk kan het vrijdag op de post.

Groetjes Bianca

Anoniem zei

Ja ik weet nu ook wie jou heeft,
ik heb gisteren de bol gewikkeld en de mijne gaat dus nu ook echt op de post! (verklap nog even niet welke dag deze week, maar wel deze week!!!)
Nu mijn bol af is wordt ik ook best nieuwsgierig!!! spannend.
Jou bol en de brooche zien er prachtig uit christien!

Liefs Serajah

karlijn zei

Nou, ik ben toch wel benieuwd hoe je dat al kan weten....

Het ziet er prachtig uit. Dat wordt genieten tijdens 't breien.

Lizet zei

Mystic Waters is een prachtige sjaal, maar een crime om te breien als je op chart-E bent (of zoeiets). Dan moet je echt wakker zijn om alles nog bij te kunnen houden, zelfs met steekmarkeerders kan het fout gaan. Kortom, hier ligt de sjaal UFO te wezen en dat terwijl ik helemaal niet zoveel meer hoef te breien om de kleine versie te kunnen voltooien.