dinsdag 26 augustus 2008

Bol uit het bos gekregen!


En ik heb dus al zo'n idee van wie...
Toen ik vanmiddag thuiskwam van mijn werk, stond er een mooie doos op mij te wachten. Samen met R., die het net zo spannend vond als ik, heb ik hem opengemaakt.

Meneertje wou meteen alle cadeautjes eruit halen, maar dat ging natuurlijk niet want die zaten grotendeels nog in de bol. Maar er zat gelukkig ook een los pakje bij: een boekje over een krokodil en met heel veel bananen. Dat viel dus meteen in de smaak bij het kleine fruitmonster dat vandaag o.a. een hele meloen heeft opgegeten.

En wat een mooie kleuren heeft de bol: rood, groen, blauw... er zit van alles in. Ik heb zo'n zin om eraan te beginnen! Maar eerst zelf mijn bol afmaken en opsturen, anders blijft mijn bolmaatje maar in spanning...
Daarvoor moet nog het een en ander gebeuren, hoewel er ook al van alles klaarligt. Ik ga er echt snel mee verder hoor! Zelfmaakcadeautjes zijn half af, en ik ga een verfpoging wagen. Maar voor als het mislukt, houd ik wat achter de hand.
Ik houd jullie op de hoogte!10 opmerkingen:

Jon zei

Leuk Anik, dat ziet er mooi uit, prachtig zelfgesponnen ook, genieten hoor.

Myrthestiek zei

Prachtig pakket Anik. Veel plezier ermee en laat je nog even weten welk patroon erbij zit?

Jon zei

Tessa, Heleens patronen staan bij de vorige swap-lijst, zijn de bovenste 5 patronen. Misschien kan je die nog verhuizen?

groetjes, Jon

Maia zei

hele mooie kleuren, die wol!
Benieuwd naar de patronen.

Myrthestiek zei

Sorry foutje. Ik heb de patronen van Heleen nu bij de vakantiebol gezet.

Bedankt voor de oplettendheid :o).

Een famke zei

Wow wat een mooie wol!
Heerlijk pakket, veel plezier ermee!

Christien

Lizet zei

Mooi pakket, prachtige kleuren! Maarre Jon... deze wol is toch niet zelfgesponnen? Of zie ik iets over het hoofd?

Monique zei

Moooooi die kleurtjes, ben heel benieuwd wat het worden gaat. En wat een guitig kereltje met het pretpakket voor zijn neus.

Anik zei

Niet zelfgesponnen nee, wel heel mooi zelfgeverfd (corectie: rood, groen en paars, niet blauw). Het is Rowan-wol, wat wil je aangezien mijn zoontje zo heet ;-)

Heleen zei

Mooi pakket hoor! Geniet ervan. Ik had ook gezien dat mijn patronen in het verkeerde lijstje stonden, maar het is alweer geregeld zie ik!