woensdag 6 augustus 2008

Gaaaaaf!!!!

Ja, nu al! Jullie zullen wel denken dat ik de doos vanmiddag heb geopend en niet meer van mijn bol kan afblijven. Het is ook wel erg moeilijk om niet naar boven te rennen voor een set naalden en te beginnen met breien. Maar eerst even een fotoverslagje:Ik ben nu al verwend en ik moet nog beginnen met breien.... Mijn bolmaatje heeft 2 heerlijke stukken gekaarde wol erbij gedaan en 2 kadootjes die dochterlief en ik gelijk mochten uitpakken: een kaarsje-in-een-potje en een knuffelpoesje. Verder een lieve kaart, twee patronen die ik allebei wel wil maken, en mooie schelpjes voor 't vakantiegevoel. En de bol zit in een prachtig tasje, ook met schelpjes.


De wol is echt super-mooi. Helemaal mijn smaak. Mooie tinten vanuit 't groen naar geel. De gekaarde wol past er perfect bij qua sfeer, ook erg mooi. Ik voel me nu al helemaal blij en heb echt zin om te beginnen met bijgeleverd baret-patroon (het tweede dus, de eerste ga ik eens van ander garen maken, denk ik), maar ik moet een beetje streng zijn: eerst de bol voor **** (oei, bijna vertypt) afmaken en daarvoor staat ook nog een werkje op de pennen.Zijn de schelpen een hint? Aan de wol zit een soksawat-kaartje: een hint? Of juist niet. Als 't van Greetje komt, zou ze toch niet haar kaartje aan de buitekant doen, maar aan de binnenkant. De schelpen doen me wel denken aan de waddeneilanden, dus dat past bij Greetje, maar ook bij Judith en misschien nog wel meer mensen. En er zijn vast ook mensen op vakantie geweest bij een strand. Mijn bolmaatje heeft zelfgeverfd, dus dan zou het ongeverfde wol van Soksawat moeten zijn. En een kaart uit de USA ook in strandsfeer; past wel helemaal bij ons korte-einde-van-de-vakantie-kampeeruitje.

Christel zegt dat ze gisteren haar bol heeft verstuurd, dus dan zou 't logisch zijn dat die vandaag hier aankomt. Zou ze naar Bergen op Zoom gereden zijn om 'm te posten?? De kaart komt uit New Jersey: wie is daar onlangs geweest? En mijn bolmaatje spint zelf, denk ik, want ze heeft 2 plakken zelfge-plantaardig-verfde, gekaarde wol erbij gedaan (nogmaals: helemaal super). Heerlijk dat gepuzzel, hoewel ik de gekaarde wol wel heel erg herken van één van de foto's op deze blog :o)

Lief bolmaatje, Nu al ontzettend bedankt! Het ziet er prachtig uit en ik voel me vreselijk gelukkig met de mooie wol en andere verwennerij. En dan heb ik nog niet eens gezien wat er in de bol verstopt zit...

6 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Jippie, weer een heerlijk verwenpakket binnen. Ziet er allemaal prachtig uit, veel plezier met de verdere ontrafeling van de bol :o).

Anoniem zei

Graag gedaan, ik ben blij dat hij in goede smaak valt. En nog een hele fijne korte vakantie. Groetjes, van je magische bolmaatje.

Een famke zei

OOOh wat een pakket, daar zul je vast van genieten!

Christien

Lizet zei

Oh, wat mooi! Ontzettend leuk dat er weer een bol binnen is! Ik ben benieuwd wat je ervan gaat breien!

Anoniem zei

Kijk, nou kan ik wel ZEGGEN dat de bol van mij komt, maar dat ga ik niet doen.... ook niet dat ie NIET van mij komt. KOrtom, brei en puzzel maar lekker verder... groetjes Greetje

Judith zei

Joepie, weer een bol bij zijn nieuwe baasje aangekomen :o)

Ben je al begonnen met breien?

Doeg,
Judith, die vorig weekend met man en kinders op het strand was, schelpen zoeken.... Of had ik dat nu beter niet kunnen zeggen?