donderdag 21 augustus 2008

Klaar! Nou ja, Bijna........

De sokken zijn gigantisch geworden, hier even een foto, met mijn schoen maat 39 ernaast en het kleine lavendel sokje. Maar nu dus nog vervilten. Ik hoop dat het gaat lukken.

Alles wat ik uit heb mogen pakken, op de cadeautjes van de kinderen na, liggen hier, Heerlijke chocolade, antislip voor onder de sloffen, een boekje met tips om het leven makkelijker te maken, 
een chocolade aroma voor in de koffie, een heerlijke lavendel olie voor in bad, 

stekenmarkeerders met een toerenteller er aanvast, (handig hoor maatje, die had ik nog niet, en raakte altijd de tel kwijt) en op het laatst een heel lief mooi porseleinen doosje met een briefje van mijn maatje erin, heel lief allemaal.

Toen ik op de bank zat te breien viel mijn oog ineens in ons voortuintje, zien jullie de overeenkomst, wat kan de natuur toch mooi zijn he!

Nou maatje, ik weet wie je bent, supper bedankt voor de mooie vakantie bol ik heb er erg van genoten, als de sloffen klein zijn gekrompen plaats ik nog foto's. 
Nog even een klein vraagje voor degene die het weet, als ik de sloffen wil gaan vervilten, moet ik ze dan helemaal opvullen met fiberfil, of maar een klein beetje? Het zal wel mee krimpen denk ik. 

7 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Monique,

Niet volproppen met fiberfill, dat is niet nodig. Gewoon een zachte kern vouwen/vormen, zodat de sloffen niet dubbelklappen en hun vorm behouden. Maar de sloffen moeten wel kunnen krimpen, vandaar niet te vol stouwen.

Enne, niet meteen in de kookwas gooien hè ;o)

Succes!
Judith

Monique zei

Oke, ik ga het gewoon proberen, eerst maar gewoon op 40 graden.

Myrthestiek zei

Prachtig pakket is dat zeg. Ik ben heel benieuwd naar de vervilte sloffen. Succes :o).

Christel zei

Ik ook :)

De kleur is heel mooi :)

Wendy zei

Graag gedaan hoor, vond het zo spannend om het bij elkaar te zoeken. Ben blij dat je het leuk vond en ben heel benieuwd hoe de sloffen uit de wasmachine komen, hoop dat het gaat lukken.

Groetjes Wendy

Judith zei

Hoi Monique,

Vergat ik nog te zeggen en misschien heb je de sloffen inmiddels al in de wasmachine gehad, maar het is handig als je het fiberfill even met een paar steekjes vastzet aan de bovenrand. Je hebt anders kans dat het zich tijdens/door het schudden in de wasmachine uit de slof werkt.

Gewoon een katoenen draad een paar keer heen en weer steken is genoeg om de fiberfill te 'zekeren'.

Doeg,
Judith

Monique zei

Inderdaad Judith, ik had ze al in het wasmachine gedaan, en ja, de fiberfill was eruit gekomen, maar toch zijn ze goed gelukt hoor, ik zal even een foto plaatsen