woensdag 6 augustus 2008

binnen!


Druk bezig met website, rekeningen, en ander computer-gebeuren. En dan gaat de bel... zou het? Jahoor: een geheimzinnig, groen pakje. Ik heb 't nog niet opengemaakt, dus het kan ook nog zo zijn dat iemand nou ontzettend moet lachen als ie dit leest omdat het maar een neppakje is.

Ik verwacht verder geen pakje, dus ik ben er voor 't gemak ook maar even vanuit gegaan dat het bij de vakantieswap hoort. Ik vind wel dat ik er zeker twee, nee drie, harde aanwijzingen voor heb:
1. er staat geen afzender-naam op. Alleen een postcode en een stempel uit Bergen op Zoom.
2. het is ingepakt met felgroen papier. Had ik hier niet iets gelezen over een groengeverfde bol en een maatje die daar niet van hield en toch de gok wagen enzo? Deze kleur groen vind ik in ieder geval geweldig, dus als 't papier iets over de bol zegt....
3. het ruikt naar iets lekkers

Waarom heb ik 't eigenlijk nog niet geopend? Ik denk dat ik nog niet durf... Ik heb namelijk nog het een en ander te doen voor de weggeef-bol en ik ben bang dat ik na 't openen de komende uren alleen nog wil breien. Hoewel... als ik me zo goed kan inhouden met uitpakken, zal dat toch ook wel lukken met verder-uitpakken. Dusseh.... zal ik dan maar?

6 opmerkingen:

Maia zei

opendoen en foto's posten en dan je eigen bol afmaken voor je begint te breien!
daarnet hier ook de bel, helaas een pakje voor manlief :-(

Myrthestiek zei

Uitpakken en foto's !!!! ;o)

Judith zei

Was dat groen niet bij de vorige bollenswap?

Misschien is het inderdaad leuker (verstandiger?) om de bol voor je maatje eerst af te maken en je dan volop op je eigen te kunnen storten. Maar goed, kun je nog even je geduld bedwingen, that's the question. De doos openmaken kan toch in ieder geval geen kwaad? En jaaaaa, natuurlijk willen wij foto's zien!!!

Doeg,
Judith

Een famke zei

Oooh ben vreselijk benieuwd wat er uit gaat komen!
Vandaag stond onze postjongen ook in de straat maar kwam helaas niet naar onze deur...

Christien

Monique zei

oh jaaaa, ik zou niet kunnen wachten met openmaken.
spannend!
Vandaag hebben ze hier ook met een pakketje aan de deur gestaan, maar ik was niet thuis, zou het mijn bol zijn? Morgen proberen ze het opnieuw. Het zal wel voor mijn man zijn.

Christel zei

Mijn magische bol is vertrokken, gisteren :)

Ik ben ook benieuwd naar mijn magische bol :)

Foto's mogen snel volgen.