donderdag 21 augustus 2008

Goedemorgen!

Vanochtend om 05.40 uur opgestaan. Nee hoor, ben niet gek, gewoon een hoogzwangere die weer eens niet kan slapen. Lag eerst nog half sluimerend in bed na te denken over de wol die ik morgen (oh nee, das alweer vandaag!) ga verven voor mijn maatje en aan het patroon dat ik haar ga sturen en welke kadootjes ik nog meer in de bol ga stoppen, toen mijn maag begon te knorren. En eigenlijk had ik ook wel zin om een stukje te breien aan het patroon dat ik voor mijn maatje heb uitgekozen, maar zelf ook wel heel erg leuk vind....en waaraan ik dus gisteravond begonnen ben. Dus toch maar opgestaan, thee gemaakt, rol (zeer verantwoorde) koekjes erbij en breien maar!
Verf- en misschien wel breifoto's volgens later deze dag!

Groetjes,
heleen

5 opmerkingen:

Lizet zei

Slapeloosheid is bij mij iets waar ik niet eens zwanger voor hoef te zijn. ;-) Breien is dan zeker een zeer verantwoorde manier om de tijd door te komen. Ik ben benieuwd naar je foto's.
Wanneer ben je eigenlijk uitgerekend?

gnaptor zei

ook weer zoiets om niet jaloers op te zijn: niet meer kunnen slapen :-) maar o wat heerlijk: het kleintje komt er nu bijna aan!!!! DAT is dan wel weer alle moeite en gedoe waard :-)

Sokssawat! zei

ja, hoe lang moet je nog?

Tijdens mijn hoogzwangere dagen kon ik 's avonds altijd doorgaan tot een uur of 1 en dan was ik nog niet moe..... nu niet meer zwanger en heb ik gelukkig weer mijn ochtendzin weer terug: 6 uur op en dan heeeerlijk anderhalf uur rustig werken.....

Een famke zei

Oooh wat heerlijk als je 'sochtends vroeg op kunt staan! Ik probeer de avond altijd te rekken, en heb de volgende ochtend eigenlijk altijd spijt!
Gelikkig zijn de kinderen hier ook niet heel vroeg, passen zich aan ons ritme aan..

En heb je veel kunnen breien? Ook die resultaten mag je best showen hoor!

Christien

Heleen zei

Ik ben normaal ook niet zo'n ochtend mens en hou van lekkere lange avonden. Mathilde heeft dat wel veranderd, nu sta ik, zij eht met wat moeite, lekker tegelijk met haar op. Maar ze is gelukkig niet zo'n vroege vogel: de laaste tijd wordt ze tegen 8 uur wakker.
Ik ben 10 september uitgerekend, de baby mag dus al komen, waarop ik eigenlijk hoop (wel graag nadat mijn bol op de postgedaan is!). Maar Mathilde was 15 dagen nad e uitgerekende datum, waardoor de kans groter is dat dat nu weer zo zal zijn.
Jullie hebben natuurlijk gemerkt dat die foto's niet meer geplaats zijn. Even wat tegenvallende verfresultaten :-( die ik vanochtend heb proberten te herstellen. Nog even afwachten tot de wol wat droger is voor ik mijn goedkeuring geef.