donderdag 14 augustus 2008

Joepie de poepie

Thuis gekomen van de tandarts, vind ik op de mat bij de voordeur twee platte pakjes. Ik al in jubelstemming, ..... zouden dat mijn bestelde boeken zijn? en een briefje van de postbode, met daarop de vermelding dat mijn pakketje bij de achterdeur staat!Joepie, ik snel naar de achterdeur, en jaaaaa ...... daar staat een heel vrolijk uitziend pakketje, en het ruikt heerlijk naar lavendel! Het pakketje komt uit Amsterdam.

 

De kinderen zouden het ook graag willen uitpakken, maar...... ze mogen kijken!Als ik de doos open maak, zie ik eerst heerlijke zachte wol met daaronder twee fantastische mooie bollen zelf gesponnen Wol, in een prachtige kleurencombinatie, en heel veel kleine cadeautjes. Ik kan het bijna niet geloven, ben ik echt een van de uitverkorene om zelf gesponnen wol te mogen ontvangen. Geweldig blij wordt ik ervan.

Er zit een heel mooi en lief kaartje bij waar op staat dat er voor de kinderen een cadeautje in zit dat ze gelijk open mogen maken, Mama moet even wachten tot ze tijdens het breien bij een stickertje komt dat overeenkomt met het stickertje op het pakje.De kinderen zijn erg blij met hun cadeautje. Maatje bedankt, ze gingen gelijk met zijn drietjes een kikkerspelletje verzinnen. De kikkertjes van Rik vliegen om de oren! Robin, is heel blij met haar geweldig mooie kraaltjes, en ging Daantje voorlezen uit haar Dikkie dik boekje. De jongste wil eigenlijk alle cadeautjes wel even openmaken, dus ik heb de doos maar in veiligheid gebracht. 
Oh ja, het patroon wat ik erbij heb gekregen zijn heerlijke vervilten slofjes voor mijzelf.

Fuzzyfeet van Theresa Vinson Stenersen 

In eerste instantie dacht ik ' zonde om die mooie wol te moeten vervilten' maar ik ga het toch proberen, moet toch eerst de sokken breien, als het niet genoeg is maatje, geen probleem hoor, want de jongste wilde graag dat ik er wantjes van moest breien. Dus we zullen zien hoever ik kom. 

Maatje geweldig lief dat je dit allemaal voor me bedacht en gemaakt hebt, en vooral de tijd die je er waarschijnlijk in gestoken hebt, je hebt je werkelijk een slag in de rondte gesponnen. En ik denk de wol ergens van te herkennen voor dat het gesponnen was, klopt dat? 
Nogmaals bedankt, resultaten zal ik spoedig laten zien, Groetjes van een heel verwende en blije Monique.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Het ziet erg prachtig uit! wat ben je lekker verwend!

Groetjes serajah
Die heel benieuwd is naar haar eigen bol, en het steeds spannender vind!

Een famke zei

wow, ziet er waanzinnig uit!

Christien

Anoniem zei

Gelukkig dat het aangekomen is, vind het toch altijd heel erg spannend.

Maar moet je wel een beetje teleurstellen, de wol heb ik niet zelf gesponnen. Ben wel bezig om te leren spinnen (zie de draadjes die om de bollen heen zitten) maar zo goed ben ik nog niet.

Heel veel plezier en een dikke knuffel van je nog anonieme maatje

Monique zei

Maakt ook niet uit hoor maatje, het ziet er in iedergeval erg mooi uit, alleen ga ik nu een beetje twijfelen wie je dan bent.
Misschien moet ik maar snel gaan breien zodat ik er snel achter kom.

Myrthestiek zei

Wat een heerlijk verwen-pakket. Veel plezier met de ontrafeling van de bol en kaod's :)

Lizet zei

Leuke boeken! Ik neem aan dat dat je bestelling was of zat het ook bij de bol?
De bollen zien er prachtig uit, ik ben heel benieuwd hoe de slippers gaan worden. En je kinderen zijn alvast goed verwend.

Anoniem zei

Hoi Monique, was benieuwd hoe ver je al was met je bol. Maar ik zie nog geen vervolg fotos, moet ik maar op de koffie komen. Vandaag mijn eerste bol gemaakt en vond het heel leuk om te doen.
Groetjes,
je zus