woensdag 13 augustus 2008

bijna terug, bijna af, bijna klaar

hehe, alle berichtjes bijgelezen op de blog. Nouja de nieuwe posts, niet de reacties. Internet bij mijn ouders in frankrijk is zoooo langzaam. Wel leuk om alle vorderingen, verrassingen, mooie kado's enz. te zien!
Ik ga morgen proberen een paar foto's te uploaden van het moois dat uit mijn bol is komen rollen. De bol is meegegaan op vakantie, ja ja :-) Ik heb een prachtige naaldenetui gekregen, super mooie gekaarde wol , zooooo mooi! En nog veel meer, alleen ramon zijn kadootje is er nog niet uitkomen rollen ;-) Elke keer roept hij: DIE IS VOOR MIJ! tegen de kinderen als ze willen uitpakken. Ja, het is net een groot kind. Uiteindelijk heb ik de hele trui uitgehaald en heb ik dus een hele tijd zonder kadootjes gebreid. Ik had het helemaal naar mijn zin met breien, totdat ik weer een kadootje tegen kwam: hélémáál blij werd ik ervan!! Ja, dat MB breien maakt het toch wel extra leuk ;-)

En voor mijn te sturen MB ben ik ook goed bezig geweest. Morgen misschien een hint als het op deze super langzame computer/verbinding lukt......

tabitha

2 opmerkingen:

Monique zei

Klinkt heel gezellig, zo lekker breien met cadeautjes op vakantie. Geniet er nog maar even van.

Lizet zei

Welkom terug en ik zie uit naar de foto's!