zondag 24 augustus 2008

MB Batt


deze prachtige batt kreeg ik van mijn bolmaatje. merino en zijde. ik wil hem graag spinnen, maar waarin? Voor mezelf, dat is alvast duidelijk. Ik denk zelf aan los, dikker en een beetje onregelmatig, om vervolgens deze mee te maken: http://www.ravelry.com/patterns/library/94-16-moebius-shawl-in-alpaca-and-vivaldi
nouja geen wrap, maar een kleine moebius col.

heeft iemand nog tips of andere ideeen?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Psssst Tabitha, het is merino met tencel (en een toefje zeelucht :-)

Doeg,
Je MBM, die ook een Möbius op haar ooit--nog-willen- maken-lijstje heeft.

Anoniem zei

Bizar, de Möbius-Wrap van Drops staat al weeeeeeken op mijn bureaublad 'gelinkt', omdat ik die zo mooi vind. Wat is toeval?

Doeg,
Je MBM, die de geheimzinnigheid nog maar even volhoudt, ondanks dat ze weet dat dat eigenlijk onzin is inmiddels :-)

Anoniem zei

PRACHTIGE kleur.....

gnaptor zei

ja dom, want ik weet het wel. ik heb nl een batt proberen te kaarden voor mijn MBM met BFL en soya silk en dat voelde heel anders , fluffy-er aan dan jouw batt. ik dacht dat het aan mijn manier van kaarden lag, dat ik dat niet goed deed. De jouwe zag er veel mooier en voller uit. Toen heb ik nog een keer met merino gekaard en dat is idd veel dikker, voller ofzo. Dus ik weet dat het merino is maar schrijf het telkens verkeerd :-)
en ik was niet tevreden met de batt dus zelf gesponnen, mmmmmm is toch eeeerrrg mooi. toch even in de herkansing. Ik zal vanavond even een fototje ervan erop zetten.

gnaptor zei

o en die moebius warp is dus super eenvoudig, ik heb er op vakantie een col van gemaakt met een muts eraan vast. ik heb aantekeningen gemaakt tijdens het breien, maar het briefje is verscheurd.... nou moet t uit mn hoofd. Maar het probleem is dat ik het aantal opzetsteken niet weet. en nee , die kan ik niet uit tellen, want ik heb gemeerderd....
hmmm misschien nog een keer breien.