zondag 24 augustus 2008

Veel geduld hebben


O maatje, wat een geduld moest ik hebben voor ik bij mijn eerste (of eigenlijk natuurlijk tweede) pakje kon komen! zoveel heb ik inmiddels al gebreit en toen was ik er dan bijna. Gelukkig kon ik lekker opschieten en inmiddels ben ik bij de duim aangekomen. Ik hoop alleen dat ik de arm niet te lang heb gemaakt en wel uitkom met de hoeveelheid wol.
Wel heerlijk even door kunnen breien aangezien we dit weekend lekker even samen weg waren vanwege onze 17 jarige trouwdag. Waar we geweest zijn? Ach, overal waar ons campertje ons brengt zullen we maar zeggen, dit keer zo naar Zuid holland, Brabant geweest.....

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd! Lekker, even weg met z'n tweetjes.... dan heb je weer eens tijd voor breien... eh voor elkaar natuurlijk ;o)

Myrthestiek zei

Van mij ook nog gefeliciteerd. Heerlijk zo'n weekend.

Je breiwerk ziet er mooi uit.

Een famke zei

Gefeliciteerd! Wat heerlijk om er even lekker tussenuit te gaan! Zo'n campertje lijkt mij ook wel wat! Geniet ervan!

Christien

Monique zei

Gefeliciteerd, met jullie trouwdag.Je breiwerk ziet er mooi uit hoor, zijn ook mijn kleurtjes.
Nu ben je wel bij een cadeautje, ......maar wat zit er nu in????

Heleen zei

Gefeliciteerd! Jullie hebben het best getroffen met het weer toch? Heerlijk he, een camper, je voelt de vakantiesfeer al als je thuis wegrijdt. Mooi wat je gebreid hebt, ben benieuwd naar het eindresultaat en de kadootjes die je vindt.

Anoniem zei

Haha ja ik heb geprobeerd het goed te verdelen maar had geen idee hoe lang je er voor moest breien! redden zul je het wel met de wol want ik heb er namelijk 150 gram bij gedaan en moest maar 100.
(en als je het niet red stuur ik je na de swap als je weet wie ik ben nog wat toe )
gefeliciteerd met jullie trouwdag nog!

Ik hoop dat je de kadootje is de bol leuk vind;) denk het wel namelijk!

Groetjes je bolmaatje