woensdag 27 augustus 2008

On the knitting road

Na wat proefstukjes met verschillende naalden ben ik opweg met mijn Ribbed Lace Bolero. De wol geeft een prachtig resultaat! Het breidt lekker snel omdat het zo dik is. Het is daardoor ook wel 'werken', geen gedachteloos project dus, maar daardoor juist erg leuk om te doen.
Ik heb al drie kadootjes losgebreid als beloning voor mijn werk: zes leuke stekenmarkeerders (ik kende ze zo nog niet en ze zijn reuze handig heb ik al gemerkt in een ander projectje waar ik al mee bezig was), schattige schapenwaxinelichtjes en een pluk tencel (zo heet toch houtpulpvezel?) om mee te vilten (ik begrijp nu de opmerking in je brief maatje!).

Nu lekker verder breien!


groetjes, heleen

5 opmerkingen:

Anoniem zei

poeh ook al zulke mooie kleuren!

Lizet zei

Geweldige stekenmarkeerders. De wol breit trouwens heel mooi op.

Myrthestiek zei

Dat wordt echt heel mooi. Prachtig!
Leuke kado's zijn er al uitgerold.

Anoniem zei

Het ziet er wel mooi uit op de foto...

Hoop niet dat het TE dik is? Ik heb ge-navajo't en dus drie draden ipv twee wat ik normaal doe...

ik kan jouw foto's jammergenoeg niet vergroten, vind het altijd zo grappig om te zien wat er van 'jouw' wol wordt gemaakt en ben eigenlijk ook best trots op de kleuren combi...

Heleen zei

De foto is niet heel duidelijk he MBM? Het was nogal donker toen ik hem nam. Ik zal je wat foto's mailen als ik wat verder ben en de zon schijnt. De kleuren zijn heel erg mooi!! dat moet je eigenlijk live zien. Wie weet komt dat er nog van.