dinsdag 19 augustus 2008

Nog niet klaar met MB voor MBM

Ik ben druk aan het spinnen. Uiteindelijk is het niet de spintol geworden. Op vakantie geen tijd gehad met sid die vliegensvlug overal heen rent. En thuis gekomen ging het toch net even sneller op het spinnewiel. Ik vind wel dat een spintol een strakkere gladde draad oplevert, niet eens met veel meer twist. Maar goed, de bol moet nog wel af komen deze vakantie. :-) Ik heb nog 2 weken, dus dat moet goed komen.
De kleuren waren wel wat ik wilde, maar niet wat mijn bolmaatje vroeg. Ook spint het anders op dan gedacht. Maar ja, eigenwijs he..... Eerlijk gezegd vind ik dat ook het leukste van swaps/magic boll ruilen dat je iets krijgt wat je eigenlijk zelf nooit zou maken. Zo is de sjaal van Tessa van de mamma swap hier mijn absolute favoriet. Je kan wel zeggen dat ik en sjaal onafscheidelijk zijn :-) Toch zou ik zelf nooit dit ontwerp gemaakt hebben. Kortom, ik maak gewoon wat ik mooi vind en maatje doet het er maar mee ;-) Geintje, ik hoop natuurlijk dat maatje de bol mooi vind en er content mee is.
Genoeg gepraat, verder spinnen!!

9 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Dat toch net weer anders dan dat je anders zou uitzoeken / maken vind ik nou ook het allerleukste van de MB.
Het maakt mijn blik op breien toch steeds weer wijder :).

Succes verder met het spinnen. Ik vind het wel erg knap dat je een strakkere draad met een spintol krijgt dan met een spinnewiel. De tol en ik gaan gewoon niet goed samen LOL.

Monique zei

Je maakt het wel erg spannend nu.

Sokssawat! zei

nou idd, spannend! .... en ik geef je helemaal gelijk: dat onverwachtse, daar hou ik ook erg van! en eens iets anders proberen is ook erg leuk. Verruimt je blik..... ik ben nu wel erg benieuwd aan het worden. Kun je niet een leuke subtiele hint geven?

gnaptor zei

ik ben nu wel klaar.... en hmmm ik weet het niet even bij de kinderen checken:
Mink: moooooooooooooi
Fae: mooi

Waar doet het jullie aan denken?

Mink: het doet me denken aan een oude oma van mij die al uitgestorven is, omdat ik die mooie kleurtjes zo zie.

Ok begrijp jij hem?????
dat is dus de hint, grinnik.....

gnaptor zei

ik laat hem even een uurtje of wat op de haspel, dan kan ik er aan wennen. Ik vind hem wel telkens geschikter worden. Mooi vind ik hem wel hoor!!!

Myrthestiek zei

Oei, als dit maar niets over de leeftijd van je maatje zegt ;o)))

Sokssawat! zei

Oudroze? Nee, ik begrijp er niks van. Leuk!

Lizet zei

Hmm, de kleuren waar mijn (uit)gestorven - gouden uitspraak trouwens - oma's van hielden: mosgroen, mosterdgeel, oudroze. Dit in combinatie met donker klassieke meubelen en delfts blauw.

Met andere woorden, ik ben heeeeel benieuwd wat Mink nu bedoelt!

gnaptor zei

het sloeg als een tang op een varken. Ik heb geprobeerd nog een hint te bloggen, maar die komt maar niet door. Ik zet de link wel in een berichtje. komt ie....... (zie weblog)