dinsdag 5 augustus 2008

Wat een stilte ;o)

Heeft niemand nog enige bolontwikkelingen?

De spanning begint nu wel te stijgen volgens mij :).

10 opmerkingen:

atelierbkh zei

denk dat iedereen vakantie aan het vieren is en bollen is, want het is errrrruuuuuuug stil idd.
zelf vanaf de 14e vakantie(van de oppaskinderen)wij gaan pas in de hefstvakantie weg.
en ik ben bijna klaar met spinnen en dan is het wachten op 1 van de cadeautjes voor kindje van mijn maatje (die maakt mijn moeder) en dan gaat het geheel op de bus!
maar het kriebelt hier wel idd. maar denk dat het beter is als mijn bol eerst weg is voor ik mijn bal krijg anders wil ik veel te graag breien:)lol

Groetjes Bianca

Judith zei

Oh, hier volop bol-ontwikkelingen. Voor de eventuele kinderswap, waarover ik officiëel nog niet had besloten of ik mee zou doen.... naja, na vanochtend is het antwoord me wel duidelijk :o)

Ik vond het op de bazar/rommelmarkt van de kerk 2 dorpen verderop. Ik dacht gelijk: 'ooooh, dat is leuk voor bij/in een kinderbol'. Het is sexe-neutraal en redelijk leeftijdsongebonden ook, ideaal dus om alvast in huis te hebben :o)

Dus hup, dames, een beetje tempo met jullie bollen (oprollen én afrollen), dan stomen we gelijk door naar de volgende swap. LOL!

Nee hoor, grapje, dit gaat gewoon in de kadokast tot nader order.

Doeg,
Judith, die vandaag eindeloos heeft zitten twijnen. Een 'zelfstrepend' sokkenwolletje van Wensleydale en Merino in paars/roze/blauw/aqua/fuchsia/bordeaux. Ik ga nu eens kijken hoe de 'gauge' is (verhouding lengte/gewicht). Verder heb ik een proefje gebreid voor een paar sokken voor een tante, het is het nieuwste patroon van de SockenKreativListe, een enkelsokje met een rand van blaadjes bovenaan.

Anoniem zei

Jaaaaaaa, ik heb mijn bol vanmiddag op de post gedaan, wie zal hem gaan ontvangen, en zal de ontvanger hem mooi vinden, ik vond hem zelf heel mooi, want het zijn ook mijn favoriete kleurtjes. Ik ben benieuwd wanneer hij aankomt.

Anoniem zei

Jaaaaaa, ik heb mijn magische bol vanmiddag op de post gedaan, wie o wie zal hem gaan ontvangen en wanneer.

Een famke zei

Laten we er maar vanuit gaan dat iedereen achter de schermen druk aan het werk is!
Moet zeggen dat ik best wel ruimte heb voor een nieuw breiproject....

Christien

Anoniem zei

Bij mij zijn de bolontwikkelingen ook in volle gang, vanmiddag de laatst kadootjes gehaald en hoop dus dat ik snel aan het klaar maken van de bol toekom, dan gaat ie deze week of volgende week op de post

ben ook erg benieuwd naar alle bollen

Groetjes serajah

karlijn zei

Ik ben op zich ook wel best ver. Maar als ik nou ga vertellen wat ik zoal gedaan heb, verraad ik dan niet iets? Daar ben ik wel bang voor, dus zeg ik maar niks denk ik....

Ik wil morgen wel eens een leuke close-up maken van iets gemaakts ofzo. Dan zijn er vast mensen die gaan nadenken of dat past bij hun vragenlijst, toch?

Lizet zei

Geen bolontwikkelingen hier. De uitgaande bol is compleet verwerkt, een inkomende bol nog niet in zicht. Dus inderdaad even stilte. Wel heb ik een paar sokken helemaal afgebreid, met als bijkomend voordeel dat ik vier dozen moest uitpakken alsvorens ik de maasnaalden vond om de tenen dicht te mazen.

Komt er een kinderbolswap??

Jon zei

Heel druk geweest.... namelijk vlak na het plaatsten van mijn laatste berichtje opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking en nu net, uurtje geleden, weer vrijgelaten.

na het weekend hoop ik weer wat te kunnen doen.

groetjes, Jon.

Een famke zei

Nou ik zou zeggen neem de rust die je kan pakken!
Denk gewoon lekker niet aan je bol! Laat je vertroetelen! Je hebt het vast nog druk genoeg met je drie kids!

Sterkte en heel veel beterschap!!!

Christien