zaterdag 16 augustus 2008

jahaaaaa! de postbode is geweest!!!!de bel gaat..... heel hard en zoals gewoonlijk zitten wij natuurlijk op zolder,


mathé rent naar beneden en roept de postbode mamma! open doen doet ie niet, dat mag ik zelf doen, en ja er is maar 1 ding dat ik verwachtte een magische bol!!!


nog voordat ik het doorhad en in alle opwinding vergat ik alleen een foto te maken van alleen de inhoud van de doos met alles nog ingepakt, maar we hebben daarna wel de foto's gemaakt!!


bij het uitpakken hoorde je mathé roepen...moooooi hooor!
hij kreeg een prachtig boek en een groeimeter met kleurpotloden en ja een blik zegt meer dan woorden dus ook even een foto van onze kleine man met zijn prachtige cadeaus hij is gek op kleuren(is hij rustig 4 uur achter elkaar zoet mee). dus maatje een zeer geschikt cadeau
en ja wat kreeg ik.....
eeen prachtig paket met handgeverfde sokkenwol in rood oranje paars tinten prachtig overlopend in kleur met een prachtige work in progress breitas, een zakje zonnebloemzaadjes, een mooie rustieke kaars(om te breien bij kaarslicht lol)die ik uitgepakt heb, daar zat geen kaartje aan dus ging ervan uit dat die uitgepakt mocht en het eerste cadeautje wat aan de bol zat om uit te pakken voor ik begon waren geweldige bamboe breinaaldjes om de sokken mee te breien.
bij het pakket zaten 2 patronen een patroontje koffieboontje voor sokjes volgens patroon van wolhalla en het patroon firestarter van yarnissima. ik ga die laatste eens proberen, vind ik wel een uitdaging en is weer eens wat anders dan standaard rechttoe rechtaan sokken:) ik moet hem alleen wel een maatje langer maken, want ik heb maatje 41 ipv 37-38, maar dat komt we goed!


dus maatje waarvan ik bijna 100% zeker weet wie het is...... heel erg hartelijk bedankt, ik ga gauw breien want ik heb mij door bezoek vandaag moeten inhouden met breien, maar nu zit ik er klaar voor. IK GA BREIEN !!!!!!
jullie zien gauw de resultaten:):):)
groetjes een heel gelukkige Bianca
DANKJE MAATJE!!!!!

8 opmerkingen:

Jon zei

Wat een heerlijk feestelijk pakket! Veel plezier ermee!

Anoniem zei

Alsjeblieft! Stond jouw maat er niet bij dan? Wat raar! Ik ging er vanuit dat alle maten er bij stonden..... slordig van me. Ik hoop dat je eruit komt!

je MBM

Myrthestiek zei

Leuk nog een mooie bol aangekomen. Dat wordt druk met breisels de komende tijd op de blog :).

Veel plezier!

Lizet zei

Prachtig verwenpakket! Ik hoop snel de resultaten te mogen zien.

Groetjes,
Lizet, die ook breit bij bezoek (maar geen moeilijke telpatronen :-))

Heleen zei

Weer een pakket aangekomen! Het gaat nu snel, elke dag komen er wel een of meer aan lijkt het. Maak je nog een close-up foto van je bol, ik ben erg benieuwd! Succes met breien en uitpakken.

Olga zei

Klinkt als een heel leuk pakket!
Geniet er maar van!

Monique zei

Leuk, Leuk, mooi pakket. En een mooi sokkenpatroon, de wol is niet zo heel goed te zien, maar we zullen misschien snel resultaten zien.

Anoniem zei

Nog even geduld Heleen, er wordt nog hard gewerkt, maar het komt op tijd in orde!