donderdag 21 augustus 2008

Bezweken

Na nu toch al even de doos hier in huis, moet ik toegeven dat ik bezweken ben. De vakantiedrukte heeft mijn eigen bol wat vertraagd en ik heb mezelf beloofd dat ik al zou kijken, maar nog niet beginnen breien.
De wol is prachtig roodpaarsachtig, de ene bol lijkt donkerder dan de andere, en de doos was zo zwaar omdat ze ook nog vol cadeautjes zit!
Eentje om voor het allerlaatste te laten, ik ga mijn best doen. Een boek, vakantielektuur van bolmaat. Zwitserse chocolade, een hint?Een heleboel patronen: toasty tootsies (een soort fuzzy feet ;-), een baret, een col van Drops, Lucy's little felted tote, Stirling cloche hoedje en the hug-me-tight shrug. Ik denk dat ik een van die 2 laatste ga maken of anders een andere shrug. De wol is alleszinds een mooie kleur voor mij, dus ik zou liefst iets voor mezelf breien, haha.
De doos was ook nog vol vilten bloemetjes gestrooid en de kinderen sliepen al dus ik heb rustig kunnen kijken en foto's getrokken.

De volgende dagen weer meer weg dan thuis. Mijn bol is bijna klaar, nog even geduld maatje.

En aan mijn eigen bolmaat: alvast heel erg bedankt!
5 opmerkingen:

Judith zei

Ooooh, handgesponnen wol, mooi!

Doeg,
Judith

P.s. Als ik hier een tip uit zou moeten halen, zou ik denken dat de bollendraaister een lange reis achter de kiezen heeft.... DVD-spelers voor de achterbank :o)

Monique zei

Ziet er heel mooi uit, Ben benieuwd wat je er van gaat maken. succes!

Heleen zei

ik bewonder je dat je het nog zo lang hebt kunnen uithouden! Mooi pakket hoor, prachtige wol!!

Iris zei

Allemachtig, dat je zo lang kon wachten!!

En voor jouw bolmaat: voor onze reis naar Spanje zit ik ook wel eens te denken aan zulke spelers, maar ik las in de consumtengids dat ze nou niet echt super zijn, hoe bevalt deze??

Anoniem zei

Judith, jouw ontgaat ook niets!

De spelers zijn ons erg goed bevallen.Ik was bang dat de kinderen er om zouden gaan zeuren maar dat was niet zo, erg fijn voor de afwisseling!

Maar dat bedoel je niet natuurlijk, ze zijn ons prima bevallen! Geen klachten!