donderdag 24 juli 2008

wat zijn ze mooi!!


Wat een mooie sloffen! sid is er ook helemaal blij mee, ze passen perfect en ze lopen helemaal fijn met dat latex onderop. Geweldig! Hmmmm, dit is ook wel een hele goeie clou......
Ik ga ook kikkeren. Gisteren trok ik Mink zn spencer aan en de haai komt helemaal mooi uit dus die hou ik erin, maar ik heb veelsteveel steken opgezet. 124 en dat moeten er 108 worden ofzo. Ik hou wel van een beetje nauwsluitende truitjes bij Mink, niet van die baggy truien. Ook leuk, maar zo'n spencer moet iets nauwer zitten, er zit toch genoeg rek in de wol. Dus.... alles er weer uit.
Ik zit nu boven patronen uit te printen voor op vakantie. Ik neem alleen maar zelf gesponnen wol mee heb ik besloten. En ik neem mijn spintol mee, de wol voor mijn MBM moet ik morgen dan nog even verven. (hint: het wordt spintol gesponnen.....) Behalve deze foto had ik nog geen overzichtsfoto genomen van al het moois uit mijn MB, maar dat doe ik morgen nog voordat we vertrekken. Nu weer verder zoeken en printen.
Oja MBM, ik hoop dat je er wat voor Ramon in hebt gestopt, hij zeurt de oren van mn kop wanneer er nou iets voor hem uitkomt :-) Hij heeft zelfs al gevraagd of ik het niet al stiekem op heb gesnoept. Net een kind!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Ramon,

Je hoeft je geen zorgen te maken, heb nog een beetje geduld, oké?

Tabitha's MBM

Monique zei

Mooi ventje hoor zo met zijn slofjes.
zeg, maar spintol gesponnen wol dat is een heleboel werk of niet? Wil het zelf ook graag proberen , ik heb spullen klaar liggen om zelf neen cd spintol te maken, maar het komt er steeds niet van.
Ik ben heeeeeel erg benieuwd naar je spintol gesponnen wol. Ik hoop dat ik je maatje ben.
Fijne vakantie en spin ze!

gnaptor zei

hey MBM :-) Ik geef het bericht door aan mijn oudste eh..... ik bedoel mijn man ;-)

Monique, op zich valt het wel mee. Het gaat iets langzamer, maar goed als je maar 100-200 gram gaat spinnen is dat prima te doen. En het is ook zo dat ik mijn spinnewiel wel heel erg ga missen , dus neem ik mijn spintol mee. Ook pure ontspanning voor mij. En in het kader van een vakantieswap: wol die mee is geweest op vakantie moet toch wel hele relaxte laid-back garen geven!

gnaptor zei

foto's van al het moois volgt over 3 weken, vandaag op de laatste dag voor de vakantie toch net effe te druk. Ik sluit af en zie jullie over 3 weken! wel vandaag nog even de wol geverfd die meegaat. Heel benieuwd hoe die opspint, als het niet naar mijn zin is, maak ik er mink wel gelukkig mee: "mam, waarom krijg ik die wol niet....."

fijne vakantie iedereen!!

Lizet zei

Mooie sloffen weer! Handig zo'n latex zooltje trouwens, waar koop je dat spul?

Prettige vakantie!

atelierbkh zei

ben er achter dat silicone lijm die je gebruikt voor 3D ook heel erg goed werkt!!voor een paar euro bij de action!

Groetjes Bianca