dinsdag 29 juli 2008

eigenwijs.....

Hoewel er maarliefst 2 patronen bij mijn bol zitten, ga ik denk ik toch iets anders ervan breien. Het ene patroon is een baret in entrelac, wel leuk om weer te 'entrelaccen', maar een baret is niet zo mijn ding. De ander is een sjaal, ook entrelac, maar daarvoor is worsted garen nodig en dat is de bol niet. Het wordt denk ik "Do the Wave" een sjaal van Brenda Patipa, staat geloof ik in mijn Ravelry queue. Dus sorry bolmaat dat ik zo eigenwijs ben en je al die moeite hebt gedaan voor het patroon uitzoeken.... Ik denk dat ik die sjaal nog wel eens ga maken, die lijkt me wel erg leuk voor Dido misschien een keer!
Nou, ik ga aan de slag, want de kralen voor de chemo cap die ik ga breien (patroon Odessa) zijn er nog niet, de entrelac sokken van de zomerswap liggen stil tot Yvon terug is van vakantie.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Groot gelijk; lekker doen wat je zelf leuk vindt :).

Je MBM

Lizet zei

Welke patronen zaten er precies bij Iris?

Monique zei

Volgens mij heb ik de interlac baret ook ergens liggen om nog eens te breien. Ik ga snel kijken of ik de sjaal ergens kan vinden die je wilt gaan breien. Mijn wol ligt in de beits en ga wat uitproberen met uienschillen.