vrijdag 11 juli 2008

een bol binnen:-)


Vandaag kreeg ik dit pakket binnen, van de Magische bolruil groep. Eerste keer dat ik daar meedoe, ik moet zeggen, ik vind het hier zo met een blog leuker dan op zo'n lijst. Er is veel minder betrokkenheid lijkt het. Maar jemig wat een pakket zeg, heb ik gekregen. Ik voel me nu al verwend, en ik heb nog niks geopend! De pakjes zijn genummerd en die nummers corresponderen met een nummer in de bol. Dat vinden vooral de kids erg moeilijk:-) Het worden sokken voor Boris in het entrelac patroon van Yvon.

8 opmerkingen:

Storm op Zolder zei

Vermoeiend heh, dat mensen het nóg niet lijken door te hebben daar. Ik weet niet hoe vaak ik de afgelopen weken heb gemeld dat het een bol met kadootjes ERIN moet zijn....zucht.

Anoniem zei

Vinden we het dan zo erg als de kado's er niet IN zitten?

Judith zei

Waarom zou dat móeten?

En jij bent toch ook degene die mensen de tip geeft om de bol, als dat om wat voor reden dan ook beter uitkomt, vooraf af te rollen en de pakjes te nummeren en het corresponderende nummer weer in de bol te rollen. Ik zie geen verschil eerlijk gezegd.

Mijn vorige bol bevatte, omdat ik teveel kadootjes had gekocht en gemaakt, geen enkel kadootje en ik kan niet garanderen dat deze keer wel alles in de bol gaat. Ik bedenk heus wel weer iets als verrassingseffect. Ik vond de grabbeldoos eigenlijk wel heel origineel :o)

Doeg,
Judith, die geen moeite zou hebben met de regel/afspraak dat je laat zien wat je hebt gekregen. Wel zo leuk voor de gever.

gnaptor zei

Als iets niet past dan moet het er maar uit. Mijn boobiebag paste er ook niet in :-) Maar het losbreien van kadootjes vind ik heel erg leuk. en dan van die grijpgrage kinderhandjes ernaast maakt de fun compleet :-)

Uiteindelijk heeft iedereen op deze groep wel een bijzondere manier bedacht om het spannend te maken. Dat vind ik het "belangrijkste" eraan. Dat je van verrassing, naar verrassing breidt.

Lizet zei

Ik zag inderdaad op een blog van de betreffende swap dat iemand alle kadootjes had uitgepakt en daarna de bol opnieuw gewonden had om te breien. Dan kun je net zo goed een streng of bol naar iemand sturen met alle kadootjes er los bij. Alle kadootjes verpakken in de bol is mij trouwens nog nooit gelukt. Ik vind het idee van de grabbeldoos heel goed, net als de nummers van pakjes in de bol zelf. Maar ik kan me voorstellen dat de kinderen daar meer moeite mee hebben. :-)
Ziet er trouwens uit als een mooi zomers pakket Iris, leuk dat je het hier laat zien! Nu moet je wel ook het vervolg met ons delen...

Lizet zei

Oh ja, ik ben het met Judith eens: het is echt leuk om te volgen wat iemand doet met haar bol en wat ze er allemaal in vindt. Foto's, verslagen... ik ben er dol op! Of ben ik nu veeleisend???

Myrthestiek zei

Dat vind ik niet veeleisend; eigenlijk dacht ik dat dat een ongeschreven regel was bij een swap (zeker met aanhangende blog). Misschien een geschreven regel ervan maken?

Jon zei

maar die regel hanteren we hier toch al?
Dit gaat om een andere swap waar geen blog aanhangt, maar hier dus wel. Als het net zo gaat als de vorige keer, komt alles helemaal goed toch?
en ik vind het wel leuk en eigenlijk ook de bedoeling om zoveel als mogelijk de kadootjes in de bol te wikkelen. Natuurlijk was Judith's grabbeldoos een magnifieke vondst, maar dat ga je nu toch niet steeds weer herhalen lijkt mij.
Een paar erbuiten, een paar erin, en het belangrijkste met je gedachten bij je bolmaatje zijn en iets maken wat zij leuk zou vinden. Gaat weer helemaal goed komen! Ik voel het, al heb ik zelf nog geen mojo.......truste!