maandag 7 juli 2008

Helluppie

Ooooooh, ik ben mijn magische bol mojo kwijt......

De eerdere keren dat ik swapte, ging het zo vlot. Ik wist precies wat ik voor ogen had qua garens en kleuren, ik roerde in wat pannen met verf en het werd 'precies' zoals ik het voor mijn maatjes wilde hebben. Ik was dan ook steeds vrij snel klaar en mijn maatjes hadden hun magische bol als eerste. Maar nu... maar nu.... ik weet het niet. Het is niet dat ik twijfel tussen dingen (was ik maar alvast in dat stadium), ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Wol, ander garen, welke kleur of kleuren? Iets voor mijn maatje zelf of voor een kindje? Voor wat voor soort project zal ik gaan verven, welk patroon past bij mijn maatje? Mijn inspiratie en fantasie laten me ernstig in de steek :o(

Ik weet wel wat ik wil gaan maken, ik heb het meeste materiaal al in huis, er ligt al een stapeltje kadootjes klaar voor ín de bol. Maar de bol zelf.... HELP!!!


Lief maatje, maak je geen zorgen hoor. Het komt wel goed (dat is mijn mantra momenteel :o)

Misschien moet ik mezelf een paar uur in de keuken opsluiten (ahum, dat wordt lastig in een open keuken ;o) en gewoon gaan verven. Ik heb wol enzo genoeg in huis. Ga ik gewoon lekker aan de slag en wie weet, heb ik dan op het eind een streng waarvan ik zeg: 'Yes, die is gewoon perfect voor....... mijn maatje (ik verklap natuurlijk niets!).

Gelukkig vermaak ik me ondertussen prima met mijn eigen mini-magische bolletje. Enkelsokje 1 voor jongste is op de helft. En.... er vielen spontaan een paar kadootjes uit. Meer info volgt :o)

7 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Dilemma's, dilemma's. Ik ben altijd blij uit ik uitgepuzzeld ben qua patroon, dan komt de rest van zelf meestal.

Alhoewel er deze keer waarschijnlijk 3 strengen garen in de pan gaan om te kijken welke het gaat worden voor mijn maatje. Daar ben ik dus niet zo zeker van ;).

Een famke zei

Hmm wat zal ik zeggen, ik heb zo'n vermoeden dat het wel goed gaat komen, en gelukkig hebben we nog even de tijd! Sterkte!

Christien,
die aan het spinnen is geslagen....in mooie herfstkleuren, het is alleen de vraag of het geschikt is als magische bol....tot nu toe lijkt het goed te gaan...Dan ga ik de rest daar wel bij verzinnen.

Anoniem zei

jaaaa lastig; soms is gewoon een simpel begin maken het beste: de rest komt er wel achteraan hollen. Zo wil ik al een week op deze blog bloggen, maar elke foto die ik maak, verklapt te veel.....en da's dus niet leuk.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
gnaptor zei

bol en dan ga ik daar weer kado's bij scharrelen. Ik heb wel een idee voor een thema, maar ik geloof dat ik daar te chaotisch voor ben en lijd aan hevig tijdgebrek. Dan bedenk ik van alles, maar uitvoeren lukt me gewoon niet. Dus dan doe ik gewoon wat op mn pad komt, en dat pakt dan wel ok uit (toch christien?)
tabitha, die kind zit te voeren, nog even werkmail thuis checkt omdat er iets naar een drukker moet, toch even op de swapblog kijkt en en en en ......

Een famke zei

Ja hoor Tabitha, ben er nog steeds erg wijs mee!
Zo werk ik ook, lekker struinen en proberen en uiteindelijk rolt daar een mooi iets uit...

Christien. die haar klos met gesponnen garen in de knoop heeft...

Lizet zei

Lastig ja. De wol is er, veel van de kadootjes inmiddels ook, wat zelfmaak betreft ben ik goed op weg. Wel veel meer ideeen dan tijd en toch ook veel last van twijfel met betrekking tot het geheel.