donderdag 3 juli 2008

De post, de post...

Wat bracht vandaag de post?

Een kaart van mijn Magische Bol Maatje.

Met dit kaartje uit België ben ik officieel en volledig in de kluts voor wat betreft de identiteit van mijn maatje. Ik dácht het te weten, maar zat blijkbaar mis.... want ik geloof toch niet dat mijn maatje momenteel op vakantie is?

Leuk, dit :o)

Doeg,
Judith, die gister in de stad wat dingen heeft gescoord voor in d'r bol. Iets kant-en-klaars, iets waar ik achteraf van baal dat ik niet ook een handvol voor onszelf heb meegenomen en iets waar ik nog iets van ga maken. Vanmorgen bij de bibliobus (jawel, wij hebben een BUS!) een paar boeken meegenomen ter inspiratie. Kortom: ik ben volop bezig met mijn bol. Alleen qua wol, kleuren en patroon ben ik er nog niet uit. Misschien morgen maar eens wat pannen op het fornuis knallen, dan komt de inspiratie waarschijnlijk vanzelf :o)

P.s. MBM van me, is de postzegel nou toevallig of heb je speciaal tulpen voor me gezocht/gekocht?

8 opmerkingen:

Lizet zei

Boeken ter inspiratie... klinkt erg spannend! Hier doet zo'n bus doet alleen de scholen aan in deze regio, volwassenen worden geacht om een aantal mijl te kunnen reizen.
Lizet, die sinds half vier vanmiddag dus pas acht keer 'We're going on a bear hunt' heeft mogen voorlezen - D.'s nieuwste verovering uit de bieb-bus.

Judith zei

Hoi Lizet,

Wij zijn de enige gemeente die geen bibliotheek heeft. Wel een wekelijkse bus (gelukkig kun je boeken aanvragen van de centrale bieb, want het aanbod is logischerwijs beperkt, zeker voor een boekenwurm als ik ;o). Per 1 januari volgend jaar stopt de bieb-bus ermee en er is nog geen alternatief. Wel allerlei plannen, al jaren, maar daar zit niet veel schot in. Ik vrees het ergste.

Weet je wat grappig is, de inspiratie-boeken die ik heb geleend, hebben niets met textiel te maken. Maar ja, waarmee dan wel??

Doeg,
Judith, bezig met de spie van sok 1.... duurt nog wel even voor ik iets heb losgebreid. Spannend. De wol breit erg lekker Christien. D. vindt de kleuren super (hij had de wol nog niet gezien, hij logeerde gister bij opa en oma).

Christel zei

volgens mij zijn dat die plakpostzegels van een hele rol (die we hier trouwens ook nog hebben liggen);)

Een famke zei

Mooi ben benieuwd naar het resultaat, je bent nml de eerste die deze wol probeert. Zelfbeheersing he!
Nou eigenlijk tijdgebrek!

Christien, die eigenlijk nooit meer boeken leent wegens het nooit op tijd kunnen retourneren van de boeken. Euh schept dat een beeld, je krijgt je doeken weer terug hoor hihi.
Heb ze nog niet aangehad....zal zometeen proberen...
En wat de cadeautjes betreft,ik was bang dat het niet zou passen, dus ben snel begonnen met inwinden van de pakjes, tsja je moet er dus even je best voor doen!

Anoniem zei

Ik zal in het midden laten of deze zegel speciaal voor jou is uitgezocht of niet, maar toeval bestaat natuurlijk niet.
En verder is de zomer immers een tijd van reizen ;)

Een famke zei

ha, klinkt niet als belgisch...

Anoniem zei

Hoi Christien,

Haha, er is een 2e Sherlock opgestaan. De tekst op het kaartje en hier op het weblog klinken mij zo vreselijk Nederlands in de oren. Ik ben er vooralsnog niet van overtuigd dat mijn maatje een Belgische is :o)

Doeg,
Judith, die het vandaag eigenlijk te druk heeft om te breien (morgen komen er vrienden langs, dus daar wil ik het één en ander voor voorbereiden, lekker koken, iets bakken, moet nog boodschappen doen, manlief kwam gister met een achterbak planten thuis voor de tuin, die willen we vandaag een plek geven.... en natuurlijk als een witte tornado door het huis, minder leuk, maar wel erg nodig. Tis vakantie hè, alle poets- en ruimactiviteiten staan op een laag pitje ;o)

Myrthestiek zei

Prachtig wat een heerlijke plaag-MBM heb jij :o).