maandag 7 juli 2008

Vandaag

Gaan er wat puntjes op de i gezet worden voor de Magische Bol. Voor een zelfmaak-iets dat ik in mijn hoofd heb, kan ik de benodigdheden in de directe omgeving niet vinden. Dus straks gaan we, met de trein, naar Liverpool, naar John Lewis.

Daar is tenminste een behoorlijk afdeling voor alles wat met wol en breien te maken heeft en hoop ik te vinden wat ik zoek. In de stad zelf hoop ik wat andere dingetjes voor mijn partner te vinden. D. heb ik moeten uitleggen dat Liver-pool niet hetzelfde is als swimming-pool, LOL. Desondanks wil ze toch graag gaan. Gelukkig maar....

3 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Ooh wat lijkt me dat heerlijk om zoiets "in de buurt" te hebben. Hele fijne dag!

Lizet zei

'In de buurt'. Jawel, Hartford-Liverpool is per trein maar 33 minuten (door de geweldige infrastructuur hier is het per auto bijna twee keer zo lang...). Je komt uir in hartje binnenstad. Veel winkels, heel veel. Dus al met al redelijk geslaagd. JL zelf had uitverkoop van verschillende soorten grens, dus dat is wel erg moeilijk als je even rustig aan moet doen met geld uitgeven ;-).
Maar dan, de terugtocht ... Halverwege stond de trein stil wegens een ernstige seinstoring. Oh ja, de passagiers werden wel op de hoogte gesteld van de verwikkelingen, in de trant van 'er is geen vooruitgang'. Na bijna twee uur stil staan werd er aangekondigd dat er bussen geregeld gingen worden. Na nog eens een uur (geen bus in zicht), bleek 1 en ander weer te werken, dus hop, weer verder met die trein. Bij het betreffende kruispunt stonden we weer stil, omdat alle wissels handmatig weer in de goede stand gezet moesten worden. Al met al was het half 10 in plaats van 6 uur toen we station Hartford binnen reden. Leuk hoor, een dagje Liverpool...

Myrthestiek zei

Lastig uitverkoop en geen onbeperkt budget ;o).
Qua treinen is het bij jullie dus al net zo'n ramp als hier soms :(. Heeft Doortje zich wel een beetje kunnen vermaken tijdens de terugreis?