vrijdag 18 juli 2008

verrassing!!!!
Vanochtend kreeg ik erg vage vraag van ramon:
- verwacht jij de komende tijd nog een pakketje van iemand.
- eh... wat bedoel je, ja ik verwacht nog wel wat, waarom vraag je dat?
- nou omdat er op nr 7 een pakketje voor ons ligt.
- zeg dat dan!!!! ga halen!
En de schat is het gelijk gaan halen. IK HEB MN BOL, nee, BOLLEN AL BINNEN!!! o o wat heerlijk. En zien jullie die overvloed aan kado's? Nu het grote dillema, wat ga ik maken..... Mijn MBM heeft er namelijk geen patroon bij gedaan, zeker gezien dat ik eigenwijs was vorige keer en toch maakte wat ik wilde :-)
Ik ga er vandaag eens lekker op broeden.....

7 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Joepie, wat een super pakket! Ik vind het geen wonder dat je maatje het patroon maar aan jezelf heeft overgelaten ;o))))).

Lizet zei

Oh, wat een geweldig pakket! Het ziet er heel aantrekkelijk uit. Op mijn monitor is de kleur van de wol niet helemaal duidelijk, lijkt het meest op zwart, donkergroen en spruce?? En wat voor wol is het?

Waarschijnlijk heb je inderdaad een slimme maat die een eigenwijze meid echt niet gaat voorzien van een patroon. :-))

Leuk, tweede pakket gearriveerd. Het begin is er...

Judith zei

Hoi Tabitha,

Lekker, voor je vakantie je magische bol. Ga je hem meenemen?

Ben je al uitgebroed wat je er van wilt maken?

Heb jij ook de neiging om het breien nog even uit te stellen? Ik heb dat wel een beetje. Ik vind het bijna jammer om te beginnen. Zo'n bol volop mogelijkheden en beloftes en geheimzinningheid heeft ook wel iets hè? Aan de andere kant ben ik ook gewoon veel te nieuwsgierig om lang te wachten, zo goed ken ik mezelf ook wel :o)

Doeg,
Judith

gnaptor zei

voor mink maken omdat de kleur super mooi bij mink zn ogen zal passen. Het is namelijk diepzeeblauw, donkergroen en zwartig, en even gegoogled van spruce is, ja het is ook spruce. Mink heeft blauw, groen ogen, waar ook nog eens bruin inzit. Het is net wat hij aan heeft, hoe zijn ogen kleuren. Dus dit past echt super mooi.
dus iets voor mink, maar wat. Nou waarschijnlijk een spencer + capuchon. Maar dan... welke steek? In het proeflapje zag ik dat de averechte kant mooier is dan de rechte kant. Dus dat iig. En mink wil eigenlijk een dino trui. Dus ik denk aan een dino in relief erin.

en zo broed ik nog wat door....

Ik weet nog niet of ik de bol meeneem. Ik wil er aan beginnen en dan niet half af thuis laten liggen. Aan de andere kant moet er dan echt een extra doos mee, terwijl we niet super veel ruimte hebben. dillema's dillema's ;-)

gnaptor zei

Ik ben nu dus weer aan t rondneuzen op ravelry voor inspiratie ;-)

Maia zei

zo veel pakjes, mag je ze al openmaken?
Benieuwd naar de trui voor Mink, die zal wel heel blij zijn dat de magische bol iets voor hem wordt!!
Maia

Olga zei

wat een geluk je bol al binnen! mooie kleuren wol en ik begrijp je maatje wel..geen patroon ;-) ook een eigenwijs maatje dan!