vrijdag 11 juli 2008

no go met een twist

o o o .... Ik heb een proefstrengetje gemaakt met de kleuren waarmee ik wilde gaan verven. En ik sta er naar te kijken en denk: dat is precies het enige wat mijn BM heeft aangegeven dat ze niet wil hebben...... Maar, ik zou niet m'n eigenwijze zelf niet zijn als ik niet zou denken: nou ik vind t hartstikke mooi. Dit gaat het gewoon worden!
gniffel gniffel, nu zit iedereen natuurlijk in de piepzak dat ze zometeen iets krijgen wat ze niet willen. Ter geruststelling, het is niet helemaaaaal wat ze niet wil. Zeg maar een kleurstelling die ze niet wil....... maar dan met een twist.

6 opmerkingen:

Judith zei

Ooooh nee, niet weer een groene bol ;o))))))

Doeg,
Judith, waar de geverfde wol van vanmiddag in de zeewind hangt te drogen (waaien is een beter woord). Ik twijfel me gek over de kleuren en of mijn maatje het mooi zal vinden. Ik heb 2 verschillende soorten wol geverfd in totaal andere kleurencombi's. Ik vind ze beiden prachtig, maar hoop zo dat mijn maatje dat ook vindt. Ik ben geloof ik nog nooit zo onzeker over mijn verfsels geweest als nu :o(

Myrthestiek zei

Haha ben ik blij dat ik niets specifiek opgegeven heb ;o).

Anoniem zei

Hallo Tabitha,

Vreemdste vraag aller tijden? Hoeveel boterhammen eet jij tussen de middag?

Je MBM

Christel zei

help, toch geen pastel, he :)

Lizet zei

'I'd recommend espresso with lemon twist' (uitgesproken met onnavolgbaar accent in Beverly Hills Cop. Mijn tieners roepen dit regelmatig, dus vandaar dat ik het me zo goe herinner, LOL)

Een twist kan net datgene zijn wat een bol mooi maakt. Een beetje oranje meer of minder dus...

Ben eigenlijk ook benieuwd naar je antwoord op die boterhammen-vraag. :-)

gnaptor zei

chistel: pastel is het zeer zeker niet!

MBM: eigenlijk eet ik niet tussen de middag. Ik eet 2 boterhammen met jam 's ochtends, dan om 11 urr weer 2 boterhammen (kan van alles zijn), dan om 4 uur moet ikw eet eten en dan gewoon 's avonds. Telt 11 uur als tussen de middag :-) Om 4 uur ga ik koekjes tene, soep, beschuti met kaas.

waar dit naartoe gaat geen idee :-))))