vrijdag 11 juli 2008

bestelling

Spinner's control cards zijn besteld: Ik moest 26 dollar extra betalen voor de postage...
Het komt op 10 dollar per card.

6 opmerkingen:

gnaptor zei

sorry over je berichtje heen gelezen. dankjewel! Wanneer verwacht je ze binnen? En dan moet je ook nog versturen naar ons, komen er nog kosten bij? zal niet veel zijn, kan me niet voorstellen dat t gek veel weegt. Nouja ik zie het wel. bedankt voor alle moeite!!!! kun je mij je gegevens doorsturen, dat ik t alvast kan overmaken?
tabitha

Christel zei

Ik ga een beetje kijken naar hoe ik het ga versturen. Hopelijk dat ik een aantal samen kan versturen van mensen die dicht bij elkaar in de buurt wonen of zo...

Judith zei

Hoi Christel,

Als ik het goed heb gezien, worden de SCC's verkocht in plastic doosjes. Ik kan me voorstellen dat die doosjes niet door de brievenbus passen en dus als pakketje verstuurd moeten worden. Wat mij betreft, mag je 'mijn' kaarten uit de doosjes halen, zodat ze in een envelop passen.

Doeg,
Judith *knieperd in hart en nieren ;o)

gnaptor zei

van mij ook hoor. En dat vind ik niet ongepaste zuinigheid als het 5 euro scheelt!

Judith zei

Hoi Christel,

Ik vraag me ineens af, heb jij eigenlijk de steekmarkeerders ook gevonden/uitgepakt? Ik heb er niets over gelezen en ik dacht: 'ik vraag het even' ;o)

Doeg,
Judith

Christel zei

Ik denk het wel;) Ik heb er wel verschillende van verschillende mensen op korte tijd gehad, maar ze waren allemaal even mooi;)