dinsdag 8 juli 2008

Min 1


De stand van zaken vanmorgen.


Het keramieken standaardje viel gister spontaan uit de bol (nou ja, stiekem met een klein beetje hulp ;o). We hebben zitten brainstormen wat het zou kunnen zijn. Uiteindelijk besloten we dat het een lollie-houder was. Als je even wilt stoppen met lollie-likken, kun je hem in het houdertje zetten :o)

Omdat mijn bol zo lekker rook, had ik het donkerbruine vermoeden dat het houdertje voor wierook zou zijn. En dat klopte, 10 punten voor mamma.

De stickers en potloodjes zijn een enorm succes bij jongste. Die greep ze gelijk en zei: 'Van mij!'. Hij heeft vanmorgen en vanmiddag zeker een uur zitten 'tekenen' en plakken. En hij is reuzetrots op zijn kunstwerk, iedereen moet het bekijken. Hij geeft er zelf commentaar bij: 'Knap hoor'. Echt heel schattig.

Inmiddels zijn jongste's enkelsokjes ook klaar. Ik heb nog een paar heerlijke kadootjes losgebreid! Morgen een foto, wegens lamplicht nu. Ik heb een klein bolletje wol over, ongeveer 7 gram. Ik heb een ideetje wat ik daar nog van wil breien. Jullie zien het vanzelf.


Als afsluiter voor nu, gewoon omdat het zo lekker knallend is.....


En nee, hier zit niks voor mijn maatje bij (of.... stiekem toch??)

Doeg,
Judith

3 opmerkingen:

Een famke zei

Ha, leuk, en volgens mij heb jij jezelf losgelaten op die heerlijke wol!
Ziet er prachtig en kleurrijk uit! Zal vast geweldig opspinnen!

Christien

Myrthestiek zei

Nou je mannetjes komen er mooi bij te lopen met zulke sokken. Heerlijke kado's zijn er uit komen rollen :o).

De wol is echt een kleurenpracht.

Lizet zei

Oh, mooie voeten! Alle vier, prachtige foto.
En die onderste foto laat een fantastisch mooie kleurenpracht zien, helemaal geweldig.

Nu vraag ik me wel af waar jullie mee bezig zijn. Ik ben een middagje weg en jullie gooien de blog vol... moeten jullie niet wat buiten spelen ofzo, LOL!