zaterdag 7 februari 2009

Nog steeds bezig...

... met de Nieuwjaarsbol. Zelfmaak #1 is mislukt. De ene helft deed wel wat ik wenste, de andere helft niet. Na een aantal dagen ertegenaan te hebben gekeken besloot ik het niet mooi te vinden, dus dat zal het huis niet verlaten.
Zelfmaak #2 en verder zijn vooralsnog wel naar mijn zin. Inmiddels heb ik aardig wat plannen, nu maar bekijken wat er daarvan te verwezenlijken valt binnen de gestelde tijd. :-)
De wol voor de bol zelf is nog niet geverfd, dat zal waarschijnlijk morgen pas gaan gebeuren.

5 opmerkingen:

Jon zei

Ik heb alleen maar ideeen voor bollen wol, maar niet voor zelfmaak kadootjes. Inmiddels heb ik dus wel leuke wol, maar moet ik nog bedenken wat het gaat worden....

atelierbkh zei

ziet er veelbelovend uit!
mooie kleuren.

ben zelf bezig met 3 zelfmaakcadeautjes.

Groetjes Bianca

Sokssawat zei

oei, wat een mooi groen! en wat een mooi ajour!

Monique zei

Dit ziet er in ieder geval erg mooi uit.
De wol is hier ook nog niet geverfd, zit een beetje te twijfelen tussen dikke of dunne wol. Voor het patroon wat ik heb zou het volgens mij alle twee net kunnen.

Heleen zei

wat mooi zeg! ik ben heel benieuw hoe het er in zijn geheel uitziet, nog even wachten daarvoor. Ik ben nog niet uit welke zelfmaakcadeautjes ik nou ga maken, droom wel erover, dus dat komt goed! De kleuren van de wol zitten wel al in mijn hoofd, hopelijk komen ze ook zo op de wol. Zodra ik wat tastbaar heb zal ik ook eindelijk eens een hint plaatsen.