dinsdag 10 februari 2009

Geverfd of ongeverfd?

Stel dat jij mijn maatje bent. Stel dat je ook nog een spinster bent. Stel dat ik heel toevallig (goed, niet helemaal toevallig) wat verschillende soorten aan fibres in huis heb waar ik wat van wil toevoegen aan je MB.
Wat zou je dan willen? Ongeverfd zodat je zelf je fantasie erop los kunt laten? Of zou je het leuk vinden als ik wat voor je verf?

15 opmerkingen:

atelierbkh zei

ik zou zo veel wel eens willen proberen, maar echte keuze zou zijn bamboe, bfl en soyazijde, geverfd en ongeverfd allemaal leuk:)
en ik heb ze allemaal nog nooit geprobeerd dus wat dat betrefd is alles nieuw:)

Groetjes Bianca

Monique zei

Mij kan je blij maken met een geverfd wolletje, kan het zelf ook wel, maar vind het ook leuk als een ander zijn creaties er op los laat.

Judith zei

En ook bij jou heb ik niet het idee dat je deze keer (weer) mijn maatje bent (al had ik dat helemaal niet erg gevonden hoor, want ik voelde me enorm verwend de vorige swap :o), maar ik word blij van bijna alle spinbare materialen (behalve ruwe wol), geverfd door een ander maakt het extra leuk.

Doeg,
Judith, die de hele dag hoort: stroopejanneke, laat de poppetjes dansen.... oma heeft gister een uurtje op jongste gepast :o)

Sokssawat zei

Geverfd, uiteraard! Helemaal als jij het doet.....!

gnaptor zei

geverfd! en alle fibers zijn welkom :-)
jon en judith hebben mij geverfde lontwol en een batt gestuurd en wat is dat toch heerlijk spinnen: kijken wat er tevoorschijn komt!

Myrthestiek zei

Geverfd is geweldig. Ongeverfd ook zeer welkom :o)

Een famke zei

Yep geverfd!

Christien

Jon zei

eh.... ik denk wel geverfd ja, maar ik word ook blij van alles wat ik mag proberen te spinnen. 'k Ben benieuwd wat het gaat worden.

Iris zei

Hmmm, ik denk liefst geverfd, maar ongeverfd zou me ook super blij maken hoor. Al het spinbare is hier welkom en dan zie ik dat spinbare als erg rekbaar;-)

Christel zei

mij maakt dat eigenlijk niet uit.
Een geverfd bolletje van jou kan toch niet anders dan mooi zijn :)

Heleen zei

He, wat jammer nou; ik spin (nog) niet, dus ik ben niet jou maatje ;-). Ik ben aan het denken om het eens met een spintol te proberen, want een wiel zit er nu even niet in.

Anoniem zei

Heleen, je bent waarschijnlijk eerder aan het spinnen dan dat je denkt ;-).

Je MBM

Wendy zei

Ik zou het liefst geverfd krijgen en een niet te moeilijke vezel omdat ik nog niet zo heel goed ben in het spinnen. Leuk hoor al die berichtjes, kan bijna niet wachten tot de eerste bollen binnenkomen.

Maia zei

ik denk niet dat het voor mij zal zijn, ik spin ook nog niet echt, maar voor de volledigheid toch maar even melden dat ik liefst geverfd krijg en een hele kleine hoeveelheid, dat motiveert me om het meteen te proberen opspinnen ;-)). Ik kijk ook al uit om de eerste bollen hier te zien verschijnen, het klinkt weer allemaal spannend en ingewikkeld. Ik ben vooral geïntrigeerd naar wat de man van Iris maakt, haha.

Heleen zei

wauw, maatje, nu maak je me heeeel erg nieuwschierig!