maandag 9 februari 2009

Leuk leuk leuk

Hallo allemaal,

Zaterdag zat er zomaar een mysterieus envelopje in de post. Mijn mbm had me een briefje gestuurd (geschreven met haar niet schrijf hand zodat ik haar handschrift niet zou herkennen) met daarbij een in vloeipapier ingepakte knoop (hele mooie zilverkleurige). Op het briefje stond dat ik hem goed moest bewaren want ik zou hem nog nodig hebben. Die ligt nu dus op een plankje tussen mijn fotolijstjes :-) te wachten op wat komen gaat.

Sorry dat ik wat weinig reageer enzo de laatste tijd, ik ben druk bezig met de bol maar we vallen hier in huis echt van de ene ziektegolf in de volgende. Dit weekend was iedereen eindelijk weer beter en nu ligt Hjalmar plat met buikgriep, ik hoop echt heel erg dat het de rest van ons thuis overslaat pffff. Ook heeft Simon het even heel moeilijk, hij is heel erg bang ineens voor pluisjes :-S, durft dus niet meer in bad en is 's nachts heel veel wakker. Hij begint dan ineens heel hard te huilen tot ik hem getroost heb, slaapt dan weer voor een half uur en begint dan weer te huilen, dit soms 3 uur achter elkaar en maakt daarmee Amelie ook wakker die ik net lekker aan het doorslapen had. Maar goed, daar groeit hij vanzelf overheen volgens de deskundigen, geruststellen maar niet te veel aandacht aan besteden en vooral veel leuke dingen doen.

Oh ja, mijn geverfde wolletjes zijn mooi geworden, tenminste ik vind ze mooi, nu mijn mbm nog.

Groetjes Wendy

4 opmerkingen:

Lizet zei

Leuk om op die manier post te krijgen. Foto van de knoop?

Vervelend voor Simon dat hij het even moeilijk heeft. Voor jullie natuurlijk ook.
Heel veel sterkte de komende tijd en maar hopen dat 'het er overheen groeien' snel zal gaan!

atelierbkh zei

leuke post:)
is weer eens wat anders:)
maar je zult de knoop dan idd vast nodig gaan hebben, ben benieuwd wat voor patroon je maatje voor je in petto heeft.

hier morgen ook alweer de halve dag een ziek oppaskindje, we zijn net weer allemaal opgekrabbeld, maar nu al weer een zieke,hij zat vanmiddag zo zielig op de bank:(, ook buikgriep waarschijnlijk, hoop niet dat ik de volgende weer ben, want heb het wel een beetje gehad, zit nu zelfs maar aan weerstand tabletten en heel veel vitamientjes(1 tabletje en heel veel fruit eten:)) dus ik hoop maar dat het helpt.

Groetjes Bianca

Olga zei

spannend zulke post!
veel beterschap!

.

Monique zei

Leuk hoor, geheimzinnige post.
En tja, hier kwakkelen we ook wat aan. Nu is Rik weer thuis, koorts, maar waarvan? afgelopen weekend heeft hij wel diaree gehad, verkouden is hij heel de winter al. We zien het wel.