woensdag 25 februari 2009

Jippiejaaaajoooohoooo!!

Hoi,

Wat een timing. Zat ik net even lekker op de wc (uitgebreid te.... yep, inderdaad :o), gaat de deurbel. Gelukkig loopt er hier zo'n kleine hapsnurker rond, die dus snel naar de deur rent en hem opendoet. De pakjesman schuift een doos naar binnen. En ik weet niet hoe snel ik van de wc af moet komen (natuurlijk eerst mijn handen gewassen).'Snel openmaken, mamma' hoor ik naast me. Wie is er hier ongeduldig? Mijn magische bol, hoera, mijn magische bol is er! Een doos vol pakjes (sommige met een nummer), een bol in prachtige kleuren (BFL in bordeaux, roze, ecru; kan een mens nog meer wensen?) en een mooie kaart. Terwijl ik de brief lees, begint tot me door te dringen wie mijn maatje is. Ik heb hardop gelachen om de inhoud van de brief. Leuk, ik ben heel benieuwd wat ze voor mij heeft bedacht en gemaakt.
Onze jongens mochten gelijk een pakje openmaken. Het leek wel een wedstrijdje 'wie kan het snelst papier scheuren' ;o). Een prentenboekje, kleurpotloodjes en een potlood met een houten beertje er bovenop voor jongste. Hij duikt gelijk in het boek, onze kleine boekenwurm. Oudste is blij verrast met een boekje over de ruimte ('oh, misschien kan ik hier mijn boekbespreking mee doen'), een lichtstaafje voor in zijn fietswiel en een potlood met een Chinees mannetje erop. Wat een verwennerij!


Ik heb een geweldig leuk boek gekregen. Tea Cozies. Bijzondere, bizarre en verhipte leuke theemutsen. Hoe toepasselijk, ik voel me zelf vaak ook een enorme theemuts ;o). Alhoewel mijn maatje me ermee wil zeggen dat het tijd wordt dat ik eens iets anders brei dan sokken. En gelijk heeft ze!

Ik zie een fantastische schapentheemuts (op de handwerkbeurs in R'dam vorig jaar wilde ik graag het patroonpakket voor deze theemuts kopen, maar het was al uitverkocht. En nu heb ik het boek waar het schaap - en nog veel meer - in staat, joepie!!), een gevilte, een vis (past bij mijn naam), eentje met kralen en nog veel meer leuks. Ik kan gewoon niet kiezen. Maar eens rustig kijken hoeveel wol er op mijn bol zit en welke theemuts daar bij past. Mijn magische bol wordt ongetwijfeld een theemuts, ik heb nu al zoveel lol van het idee alleen al. Wat brei je? Een theemuts. Hahaha, dát vind ik nou grappig.
Tjonge jonge, wat een boel pakjes hè? Spannend, leuk, joepie.


Een close-upje van de bol. Mooooooooie kleuren hè? Maatje, dit heb je heel goed uitgezocht en geverfd voor mij (heb ik niet onlangs 'commentaar' gegeven op deze kleurencombi, wat is toeval? :o)Maatje, reuzebedankt, je hebt me nu al heel erg blij gemaakt (en ik heb nog geen steek gebreid, moet je nagaan).

Doeg,
Judith

10 opmerkingen:

Maia zei

Ik wacht al vol ongeduld op je foto's, Judith! Ik heb mijn boodschappen gewoon uitgesteld, haha, om nog eens te kunnen komen kijken.
Desnoods eten we pannekoeken vanavond ;-)

Monique zei

Leuk, leuk,leuk, het binnen rollen van al die bollen. geweldig, ik wacht ook geduldig af hier op wat er komen gaat.

Anoniem zei

hoe weet je dat nou zo snel?????? was het mijn schrijfstijl? de hints? wat wat wat?

veel plezier ermee, meid!

Judith zei

Hoi maatje,

Het was een combinatie van je hints (al snap ik ze nog niet allemaal) en je schrijfstijl waardoor ik je herkende. En toen ik de wol zag, wist ik het zeker :o)

Doeg,
Judith, die nog steeds niet is toegekomen aan het bloggen over mijn pakket van gisteren. En nu moet ik weer snel terug naar de keuken. Als de jongens op bed liggen, ga ik bloggen. Goh, ik ben er toch zo hyper van. Dat samen met mijn magische bol, maakt van mij een blij meisje :o)

Lizet zei

Haha, ik viel zowat van mijn stoel af toen ik de bol zag. Vooral vanwege het -eh- kleurenschema. Inderdaad prachtig, dat zal vast een heel mooi mutsje gaan worden.

Mooie kadoos ook, wat een verwennerij!

Anoniem zei

uch...(jaa, die kleuren: even op save gespeeld; ik wist ineens zomaar ;o) dat het déze kleuren moesten worden!)

de hints snap je na de kadootjes denk ik wel!

Go for it! Ben benieuwd welke muts het wordt.

Anoniem zei

nog meer anoniem, ik val hier bijna van mijn stoel: thee-mutsen....
Meer zeg ik niet:-)

Myrthestiek zei

Wauw, prachtig pakket.

Een theemuts voor een theemuts van een theemuts ?! ;oD.

Olga zei

nou ik snap niks van de hints..maar dat ligt aan mij, het ziet erin elk geval super uit en ben benieuwd naar je theemuts!

gnaptor zei

wow, jij bent super verwend op 1 dag zeg. Waar eerst mee te beginnen?!?!?!?