zaterdag 28 februari 2009

Foto impressie

Zaterdag ochtend is hier de luie ochtend. Vrijdagavond is vanwege het zwemmen altijd laat dus 's morgen zijn we niet te snel met aankleden enzo. Mijn postbode is wel altijd erg snel, dus ontstond er nog even een discussie wie er gekleed genoeg was om open te doen. Die arme man bleef geduldig wachten, hij kent ons al wel een beetje. Doos binnen, allemaal om de tafel en kijken maar, en mijn meiden zijn gelukkig altijd goed voor een welgemeend ooooooohhhhhh (oja, Tinker was zo leuk, niks bol: kijk mam, kranten! Tinker is erg van knutselen met waardeloze materiaal):
Dit is 'm dus, mijn pracht, 100 gram en als ik het eerste pakje erbij wil nemen kan ik het mengen en heb ik nog 100 gram. Meteen even gekeken natuurlijk en dat was heerlijk mooi lont om zelf te spinnen.
Verwende meiden: is er iets voor ons bij???? ja dus! (trouwens met een sticker van een winkel uit Groningen, maar ik vermoed dat mijn maatje, net als ik trouwens, erg is voor hergebruik en me hiermee probeert om de tuin te leiden)
Blossom met de stempelzet: ooo dat heb ik altijd willen hebben! Onze diva!
Tinker showt haar button(s), helemaal goed.

Tinker en Blossom zitten te stempelen, vooral de kleine (heeele kleine) envelopjes met een echt briefje erin zijn favoriet. Ze zijn wat teleurgesteld als ik vertel dat de postzegel te groot is voor de envelopjes.... maar ze stempelen lekker verder.
Jessie is meteen begonnen met een ketting maken:
Er zijn twee patronen bijgeleverd, Garter Stitch Lace Tea Cosy by Amy Florence (wel mooi zeg! maar ik gebruik jammergenoeg geen theepot ;)), en Woolly Wormhead, een bekende voor mij. Ik weet nog niet zeker, maar vrees dat ik dit keer nou eens rebels ga zijn. Ik wil al heel lang Cleaves maken van (http://www.ravelry.com/projects/insubordiknit/cleaves) en daar moest ik meteen aan denken en dat lijkt me een goed teken.... ik laat het nog weten.

Goed, ik ga weer even opletten wat er om me heen gebeurd, maar voor nu alvast heel hartelijk bedankt voor de prachtige bol, leuke kadootjes van de meiden (lief van je om aan ze te denken) en de kranten ;)

7 opmerkingen:

Monique zei

Mooi Jon, ik ga zo even het andere patroontje van je bekijken, moet nu alles op een andere computer doen. lastig als die van jezelf stuk is.
Wat me opvalt aan de bollen tot nu toe, de meeste zijn in paars tinten.
Leuk hoor. Geweldig om zo wakker te worden toch.

Iris zei

O heerlijk Jon, ziet er goed uit allemaal! En wat mij opvalt aan de bollen, behalve de paars tinten, zijn de vele tea cosies, ik ben het geloof ik al 3x tegen gekomen...
Zo en nu een foto verslagje van mijn bol er op gaan zetten.

Maia zei

Hele leuke bol en wat een leuke bezige meiden!!

Lizet zei

Dat ziet er goed uit! Leuke kadootjes voor je meiden.

Anoniem zei

Tjonge jonge, heb je even niet opgelet, blijkt dat de bollen binnenstrómen.... alweer van die mooie kleurtjes!

Ik word nou toch ook wel erg benieuwd.... maar wat in het vat zit, verzuurt niet, zullen we maar zeggen.

Ik ben trouwens al helemaal de draad weer kwijt wie nou wie heeft. En jullie?

Judith zei

8 Bollen met behoorlijk grote zekerheid herkend. 2 Twijfelgevallen.

Groeten,
Sherlock

Anoniem zei

De jouwe is onderweg hoor Greetje, hij moet nogal een eind, maar ik hoop toch echt op morgen.... nog heel even volhouden!