zaterdag 28 februari 2009

Mooi he!

Mooi he! Ongelofelijk mooi breit de wol! En ik ben geneigd een ander patroon te gaan zoeken, niet omdat de worm scarf met niet leuk lijkt, maar zoeken om het zoeken, ik weet niet, het is een afwijking; eerst zoveel mogelijk keus veroorzaken, dan balen dat ik niet kan kiezen om dan vervolgens waarschijnlijk gewoon het eerste, namelijk dus de worm scarf te gaan breien.
Maar ik dacht mezelf te slim af te zijn en ben gisteren gewoon zonder te gaan zoeken begonnen aan de worm scarf. (ik wil namelijk al maanden iets sjaal achtigs voor mezelf maken)
En het breit heel leuk, is goed te doen met baby en peuter bij me op de bank met Sesamstraat. De wol breit ook echt heel mooi, de kleuren komen zo mooi uit, echt prachtig! En ik heb dus maar snel doorgebreit tothet eerste pakje: een boek over spinnen! Mijn maatje schreef al dat ze me aan het spinnen wil krijgen, en ik denk dat het haar gaat lukken, alleen al dat boekje met super leuke jaren 70 dingetjes..smul smul!
Maarr, ik heb het breisel alweer uitgehaald, hahaha...het wordt geen worm scarf maar een worm nekwarmer, dat is namelijk handiger met een draagdoek aan, dus toch eenbeetje eigenwijs maar niet heel erg ;-)
Lief maatje, ik wordt heel gelukkig van je mooie wol!

3 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Prachtig breit de wol zeg.

Monique zei

Geweldig mooi zeg. ben benieuwd naar het resultaat.

Iris zei

Ohhh wat mooi zeg!! Toevallig ben ik ook een Worm Scarf aan het breien, van wol die Serajah voor me spon in ruil voor al mijn katoenen luiers. Dat ligt nu alleen stil ivm de bolswap