donderdag 26 februari 2009

Het was een leuke bol

Net twee paar sloffen uit de bol gekregen, al had ik me de moeite kunnen besparen, want middenzoon wil zijn sloffen niet aandoen. Hopelijk wil oudste zoon wel, want hij zit al een tijd achter sloffen te vragen.
Er kwamen veel cadeautjes uit de bol, van zaadjes van munt tot vergeetmenietjes tot treinknoopjes, tot een bakfiguurtje. Lush handcreme en een theehoudertje zaten er ook in. De chocolade is al verorberd en ook de thee is al bijna op. Ik heb me super geamuseerd met de bol.
Maar ik ben nog niet klaar. Ik moet nog spinnen: er was mooie bamboo en geverfde bluefaced leicester. Bolmaatje, ik dank je voor de bol en van het weekend als oudste zoon er is, zal ik de foto's trekken van de sloffen. Hij was ook heel blij met zijn stempels en het wormboekje van jongste zoon was heel geslaagd. Ook middenzoon vond zijn stickerboekje geweldig. Dat heeft hij al allemaal gedaan.

3 opmerkingen:

Een famke zei

Tsjonge wat gaan jullie allemaal ontzettend snel zeg! Iedereen doet weer zo zijn best.....nu al is het weer erg geslaagd...

Christien

gnaptor zei

foto's foto's :-) zie ik ook die andere kids weer :-)

Lizet zei

Hinderlijk he, als je iets voor je kind maakt, deze dat doodleuk niet aantrekt. :-(
Dorrit heeft ook heel lang gehad dat ze de Felt Clogs niet wilde dragen, maar sinds een aantal weken zijn ze praktisch vergroeid met haar voeten.