donderdag 5 februari 2009

Leuker dan huishouden

Ik moet eigenlijk dit doen:en dit staat er ook nog (bloos):maar het moet maar even wachten op dit:onder de deksel ziet het er zo uit:en nu het staat te bubbelen, ga ik toch de rest maar weg werken!
Erg benieuwd naar het resultaat, of het lijkt op wat ik in gedachten had...

13 opmerkingen:

Judith zei

Hmm, dat ziet er veelbelovend uit!

Qua huishouden ziet er hier vergelijkbaar uit. Ik verschuil me achter het excuus van de zieke, maar eigenlijk heb ik er gewoon helemaal geen zin in ;o(

Zo, eerst een broodje, dan 2 jongens in slaap zingen en dan.... is de afwasmachine aan de beurt. Denk ik. Hoop ik. Spreek ik met mezelf af.

Doeg,
Judith

P.s. Maaaaaar, de was is bij :o)

Wendy zei

Hahahaha LOL mijn keuken en washok zien er net zo uit! Er staan 3 wassen klaar om gevouwen te worden en een afwasmachine om uitgeladen te worden en een aanrecht vol om ingeladen te worden en toch staat mijn verfpan voor de tweede keer ooit op het vuur. En zit ik achter mijn laptop patroontjes uit te zoeken.

Christel zei

Joepi...
Ik ben niet alleen zo :)

Monique zei

Wat in die pan zit is toch ook veel leuker en mooier dan de rest in de keuken. Hier ziet het er ook zo uit hoor, en niet alleen in de keuken. Maar ja de tijd gaat ook zo snel, zeker als je achter de computer naar al dat moois aan het zoeken en kijken bent.
Ben heel benieuwd naar je soepje in de pan, hoe het er uiteindelijk uit gaat zien.

Lizet zei

Ah, dat ziet er al geweldig uit! Wat in de pan zit, bedoel ik.

En wat ben ik blij met dat soort foto's! Inderdaad het bewijs dat het hier niet het enige ietwat rommelige huishouden is (ahum).
Hoewel... vandaag aan het verven geweest en intussen de hele keuken maar eens flink onderhanden genomen. Was wel erg nodig eigenlijk...

atelierbkh zei

ziet er mooi uit in die pan, ben erg benieuwd naar het eindresultaat!!

Groetjes Bianca
met alleen 1 wasje te vouwen en verder niks:)
de rest is netjes:) maar dat heb ik niet alleen aan mezelf te danken, want manlief doet tegenwoordig ook heel veel s'avonds na het eten:)

Heleen zei

Afwassen en de was opvouwen zijn hier ook niet de populairste taken...gelukkig helpt zo'n afwasmachine wel en hoop. Je pannetje ziet er weer mooi uit Jon! Deze keer zal het niet voor mij zijn helaas. Maar ik gun het iedereen om jouw maatje te zijn!!

atelierbkh zei

gelukkig helpt zo'n afwasmachine wel en hoop>>>>>>
ja zeker wel, want in het vorrige veel te kleine huis hadden wij een keuken de helft van wat we nu hebben en geen vaatwasser en toen hadden wij ook geregeld een afwas van 3 dagen!!! moet er niet meer aan denken om nu weer te gaan afwassen(sorry beetje verwend ben ik echt wel!!!)
op vakantie doen we wel gewoon zelf afwassen hoor:)

Groetjes Bianca

Een famke zei

Ik doe het meestal andersom, eerst opruimen, dan verven...met als gevolg weinig resultaat want tegen de tijd dat alles aan kant is is er wel weer iets anders dat er moet gebeuren. Dit is gewoon een prima tip voor mij!

Christien

Myrthestiek zei

Zoooo herkenbaar :D.

Dat pruttelende wolletje ziet er heel spannend uit.

Judith zei

Gister had ik zo ontzettend géén zin in huishoudelijke klusjes, dat ik mezelf op een gegeven moment iets leuks in het vooruitzicht heb gesteld voor het uit- en inladen van de afwasmachine (want als je te lang wacht met uitladen, kun je gelijk weer inladen... ahum, jullie begrijpen wel wat ik bedoel). Verven!

Ik ben met paars, turquoise, marine en teal (en later nog wat arctic apple koolaid) aan het spelen geweest met merino-lontwol en een merino-tencel mengsel. Officieel had ik het gepland voor mijn Engelse maatje in de spinswap, maar ik twijfel of zij deze kleuren echt mooi vindt en ik vind het zooooooo vreselijk mooi geworden (beide verfsels) dat ik het misschien zelf ga houden en dan voor mijn maatje iets anders ga verven Of dit gaat wel richting Engeland en dan ga ik voor mezelf iets vergelijkbaars verven (want het zijn wel echt helemaal mijn kleuren).

De merino lontwol doet me aan pauwen denken. En de merino-tencel heeft een bijzonder glimmertje en is zo heerlijk zacht (ZACHT!). Net een toef engelenhaar :o)

Ik heb voor het eerst mbv een plantenbak geverfd (space-dye) en ik zal er eerdaags een blogje over maken op mijn eigen weblog.

Doeg,
Judith

Iris zei

O wat heerlijk, ik ben niet de enige:-)
Overigens hebben jullie dames wel eens van FlyLady gehoord? Werkt erg goed moet ik zeggen. Heel Amerikaans, maar toch zinnig

Olga zei

het doet me deugd vandaag deze foto's te zien ;-) ja vandaag pas, ik loop met alles hopeloos achter..
en had ik eindelijk de moed verzameld om te gaan stofzuigen..doet ie het niet meer..
maar eh..mooi ziet het eruit in dat pannetje!