zaterdag 28 februari 2009

Even melden hoor:

HIJ IS BINNNNNNNNEEEEEENNNNNN!!!!!!!

Ik dacht dat er alleen maar meubels uit dat oord kwamen, maar de laatste tijd komt dit adres nog weleens voorbij zetten met veel leukere associaties ;) Moooie wol, leuke presentjes voor de meiden, meteen foto's gemaakt, maar nu eerst even terug naar bed, vanacht voor de vierde nacht op rij met een spokende Tinker rond gelopen dus ik kan inmiddels niet meer rechtop zitten van de slaap. Ron heeft nachtdienst dus die slaapt en daar kruip ik nog maar even bij. Langleve de Higschool musical DVD waar de meidjes voor hangen, gaaap, vanmiddag komen de foto's, als ik nog niet aan het spinnen ben tenminste........

7 opmerkingen:

Anoniem zei

ha fijn!
en ga eerst maar even uitrusten, is tinker ziek?
veel plezier ermee!!

Jon zei

Nee, helaas iets nieuws vanuit het 'spectrum', angst, maar waarvoor? Om te slapen, om te dromen, om te denken, en ze zweet maar en knarst zo hard met tanden en kiezen, het ratelt gewoon.
Ze is ook wat dwangmatig merk ik, heeft net een heel pak vlokken (voor de tweede maal leeg gegooid) om de kleine speciale choco-krokodilletjes te zoeken die er in zitten.
Nou, hopenlijk straks even wat meer tijd om foto's te plaatsen en zo. Jessie zit al de hele middag te rijgen, zo leuk! Bedankt he!

Olga zei

Oh wat sneu, hopelijk is het een korte fase en kun je haar er 's nachts wat doorheen helpen.
Nina knarst ook zo sinds Jana geboren is ongeveer.

Wendy zei

Oh jee, hopelijk is gauw voorbij zodat jullie weer lekker kunnen slapen.

Simon heeft dat ook heel erg, bang zijn, dromen en vooral tandenknarsen. Hij knarst zo hard dat ik soms wel eens bang ben dat zijn tanden afbreken. Op het moment is hij voornamelijk bang voor honden en pluisjes, durft niet meer in bad of onder de douche ivm de pluisjes tussen zijn tenen. En gilt 'snachts ook regelmatig het hele huis wakker omdat er pluisjes in zijn dromen zitten.

Lekker dat je dan nog overdag even bij kunt slapen. En ben erg benieuwd naar de foto's van je bol!

Jon zei

Ik weet geen andere manier van vragen, maar eh... Simon is vanuit zichzelf bang of is er een achterliggend iets wat er bij komt?

Ja, pluisjes, die had ik al eens langs zien komen. Oei, dat is ook lastig zeg! Geluid komt hier ook regelmatig langs, vindt ze heel bedreigend, en dat vind ik ook zo moeilijk om haar daar bij te helpen. Er is nou eenmaal overal geluid, en vooral heel veel onverwacht geluid.

Ik ga zo even de foto's laten zien! Ze zijn stil en zitten lekker op de bank dus ik grijp mijn kans.

Wendy zei

Is volgens mij ook de enige manier van vragen :-)

Bij Simon is er niks achterliggends. Hij gaat op het moment gewoon even door een moeilijke fase heen. Op het moment lukt het om hem pluisjes weg te laten blazen waarna hij in ieder geval weer verder durft te spelen als er een pluisje langsdwarrelt (het klinkt zo grappig maar op het moment van angst is het hem echt heel serieus) maar het wassen is echt dwang op het moment. Als hij eenmaal onder de douche zit met mij gaat het prima. Maar voordat we daar zitten.

Geluid is ook moeilijk, pfff. Simon kan helemaal in paniek raken van een boormachine.

Iris zei

Hoe oud is Simon?
Tara is heel lang bang geweest voor de stofzuiger en nu is Dido dat ook, maar niet enkel voor de stofzuiger, voor praktisch alles wat elektrisch is (staafmixer, handmixer, blender, boor). Lekker he, ze gaan komende week de muren bij ons jekkeren....
Ze is ook heel bang voor bewegende lichtvlekken op de muren, plafonds en de voordeurraampjes van voorbij rijdende auto's. Hoewel we hier allemaal iig HS zijn, denk ik dat het ook wel bij de leeftijd zal horen.