woensdag 11 februari 2009

Heel veel, gaap, heeeeel veel!

O wat was het laat vannacht (2 uur!) en o wat waren het er veel (+-70). Ik heb er helemaal rode vingers van, maar wat ziet het er leuk uit! Ik wilde er iets van maken maar denk dat ik het er maar gewoon bij doe zodat je zelf kunt kiezen wat je ermee wilt. Voorlopig hangt het hier en genieten wij ervan en de meiden vinden het zo mooi, maar of ik het binnenkort weer ga doen?....... mijn arme vingers!

10 opmerkingen:

Judith zei

Goh Jon, hier word ik nu zooo nieuwsgierig van. Wát heb jij zitten maken??

Het lijkt me trouwens leuk om na afloop van de bollenronde de hints te verklaren. Zo blijf ik ook met Greetje's whisky in mijn hoofd zitten, wat bedoelt ze daar toch mee?

Doeg,
Judith

Jon zei

Ja, want het gekke is dat (ik heb de lijsten even door zitten spitten) Greetje volgens mij de enige is die iets over whisky kokers en breinaalden heeft opgeschreven, dus misschien heeft die wel lekker zichzelf (LOL)

Maar volgens mij was het een hele duidelijke hint, ik was al bang dat ik veel te veel had weggegeven!
doegie!

Judith zei

Hoi Jon,

Hm, dan was het bij de vorige swap dat er meer mensen schreven hun naalden in een whiskey-koker te bewaren. Ships, dan ben ik weer terug bij af bij deze hint ;o)

Ik ben ook telkens bang dat ik teveel verklap met mijn hints, maar als ik dan de hints van anderen zie en daar helemaal niets van kan maken, denk ik dat het met die van mij waarschijnlijk ook wel meevalt qua verklapfactor.

Doeg,
Judith, met nieuwe kleuren wolverf in huis en heel veel zin om die te gaan testen. En daarom ga ik nu wat lontwol in de week zetten.

Myrthestiek zei

Fleurig :o).

Maia zei

suikerbloemetjes?
hier zijn ze welkom ;-)

Monique zei

Jullie kunnen allemaal zulke leuke hints verzinnen, ik ben erg benieuwd hoor.
Rode vingers heb je misschien omdat ze zo'n pijn doen, ik heb ook rode vingers, meer paars, maar dan van het verven. Soms toch dingen doen zonder handschoenen.

Myrthestiek zei

Ha, ha hier zijn de handen oranje op het moment.

Ik was oude restjes verf aan het opmaken en blijkbaar had ik niet genoeg zuur bij het oranje gedaan, dus bij het bollen van het garen waren mijn handen meer gekleurd dan de wol :-).

Anoniem zei

jee, Jon, je maakt me nieuwsgierig!

TJa, wat bedoel ik nou met die whisky? Ik ben zo bang dat ik teveel verklap, want dat vind ik niet zo leuk.... dus houd ik mijn hint expres vaag. Om Sherlock de winter door te helpen vooral natuurlijk.

Mijn whisky-hint heeft voornamelijk met een kadootje te maken dat er bij zit..... niet te raden dus. Hoop ik.

Groetjes Greetje (die altijd met verkleurde handen loopt, nooit de moeite neemt handschoenen aan te doen; van jongst af aan verf/schilder ik al, zit in de familie: mijn vader en oom zijn kunstschilders, dus verfhanden horen er hier bij...... Ronja nam dit vanochtend erg letterlijk. Ze likte haar penselen vol enthousiasme af. Tja, die genen he?

Lizet zei

Jon, dat ziet er geweldig fleurig uit!

atelierbkh zei

ok greetje,
je hebt nu iets meer prijsgegeven,
het is vast iets met een schots ruitje dat cadeautje:)

en jon ik ben erg nieuwsgierig wat nou die 70 dingen zijn die jou zo'n pijn in je handen geven:)

Groetjes Bianca