donderdag 26 februari 2009

definitief yes

Ja hoor, het is zover.... mijn bol is gearriveerd.Ben helemaal weg van de kleuren, het is alleen heel erg moeilijk om ze er goed op te krijgen. Het is net een beetje minder blauw dan op de foto. Er zit een heel mooi patroon bij van een gekabelde nekcozi en een pakje die ik gelijk mocht uitpakken, namelijk een kabelnaald! Ook zat er een rammelend pakje bij dat niet meer in de bol paste, dat mocht ik direct openmaken of nog even bewaren. HALLO, alsof ik een pakje kan laten liggen dat ik open zou mogen maken :-)

Ook eindelijk een foto van de knoop en omdat die zo wazig is even een vrolijke foto van Amelie die erg moest lachen om haar vrolijk dansende mama!
Groetjes Wendy

7 opmerkingen:

Tucana's Dream zei

Dat roze kaartje aan de bol, zegt al genoeg, LOL!
Je bent al ontdekt, bolmaakster van Wendy!

Myrthestiek zei

Mooi pakket. Veel plezier ermee.

Welk patroon zit er precies bij, dan kunnen we hem in het lijstje op de blog erbij zetten.

Groetjes Tessa

Anoniem zei

Hoi Wendy,

Je had me wel te pakken hoor toen je gisteren ineens over Waalwijk begon. Dat had mijn planning toch mooi in de war geschopt. Had die arme postbode voor niets voor jouw deur gestaan. Of zou hij het pakketje bij je buurman hebben afgegeven? Dat zou ook grappig zijn geweest. Hé buurman, pakketje ruilen?

Groetjes,
MBM

Lizet zei

Wat een mooi kleurrijk pakket! Ik weet zeker dat de kleuren van de wol in het echt nog mooier zijn. Handig, een kabelnaald van te voren als je een kabelpatroon gaat breien. ;-)

Amelie steelt natuurlijk de show!

Olga zei

ziet er ook al zo mooi uit! en wat een vrolijke dochter!

gnaptor zei

o wat een blij meidje zeg!! het ziet er prachtig uit. ik ben erg benieuwd wat het allemaal gaat worden!

Maia zei

Mooi! Amelie ziet er al even blij uit als de mama, wat een MB allemaal niet kan doen ;-)