dinsdag 24 februari 2009

Lief maatje

lief maatje,
ik ben hier nog ernstig druk bezig voor je bol, althans..... de zelfmaakcadeaus zijn klaar en alle andere cadeautjes zijn er ook al, maar....... het spinnen gaat zooo langzaam, ik zit inmiddels al bijna 4 dagen bijna 6 uur per dag achter het spinnewiel(wees gerust het is niet zoooo dun dat je het niet eens ziet hoor:)(LOL), en daarvoor ook al veel en regelmatig wat gesponnen.
maar omdat ik het niet wil afraffelen gaat het dus echt pas vrijdag op de post(of het moet morgen ineens heel snel gaan, maar mijn knieen beginnen een beetje te klagen:) ze zijn wel aardig wat gewend, maar dit toch niet echt kennelijk:) (lol) maar we gaan weer lekker verder want het resultaat is leuk:)
en dat geeft zin.


Groetjes Bianca

11 opmerkingen:

Iris zei

nou mocht ik misschien je maatje zijn, ik heb engelen geduld! Ik begin me net pas te realiseren dat er voor mij straks ook zo'n prachtige bol vol verassingen verschijnt:-)

Jon zei

Rustig aan hoor, dan maar een dagje later geeft toch niks, als je het maar zegt en dat heb je bij deze gedaan.
Ik ben heel benieuwd wie jouw maatje is, want dat lijkt me een super-boffert!

gnaptor zei

hetzelfde als iris, vandaag bedacht ik pas: he ik zou zomaar vandaag een pakket kunnen krijgen!!

atelierbkh zei

nou wees gerust maatje(wie je ook bent:) LOL)
ik ga hem echt wel vrijdag verzenden, of als het lukt donderdag al zelfs, dus je kunt hem of vrijdag of zaterdag verwachten want...... je woont iig in nederland:)
dus duurt als het goed is maar een dag.

Groetjes Bianca

gnaptor zei

oooo ik bedenk me ineens, wij gaan vrijdag weg tot en met zondag! dus mijn bolaatje mag wel later versturen hoor!

Een famke zei

Doe rustig aan!

Groetjes Christien

Anoniem zei

Greetje, jouw bol wordt zaterdag ochtend verstuurd omdat ik speciaal verpakkingsmateriaal nodig heb, wat mannetje vrijdag meeneemt vanaf zijn werk. Er zit wat breekbaars bij en het zou toch zonde zijn als dat mis gaat. Heb je nog even geduld?

Anoniem zei

Hahaha, als we toch bezig gaan.
Maia, jou bol is verstuurd! Hij komt morgen met de post aan bij Olga!

Olga: als de bol pas aan komt als Maia weg wil jij hem dan doorsturen en mij het bedrag doorgeven. Dan maak ik dat over aan je. Waarschijnlijk gaat het gewoon goed hoor.

En wie ik ben....
tja, niemand weet, niemand weet, dat ik repelsteeltje heet whahahahaha

Maia zei

oooooo, super! Nu wordt het wel heel spannend!
Misschien moet ik maar een nachtje bij Olga blijven logeren als hij er nog niet is ;-)
Wahahaaa, het wordt plots spannend. Ik moet nog wat inpakken en afwerken, maar alles is in huis, dus het gaat allemaal wel lukken. Alleen zijn de kinderen in een knutselbui sinds gisteren, en ze hebben wat hulp nodig, dus plots veel minder tijd overdag voor mijn eigen geknutsel.

Anoniem zei

@ mijn bolmaatje: geeft he-le-maal niks hoor!! Al het goede komt toch langzaam? ;o) 't zou zo zonde zijn als er iets kapot gaat!! Dat is het wachten wel waard!

Greetje

Lizet zei

Geldt ook voor mij, ik kan heel goed wat langer wachten. Niet in de laatste plaats doordat alle goals die ik mezelf heb gesteld voor deze week niet gehaald lijken te worden (alweer een ziek kind), dus ik moet me eigenlijk met andere dingen bezig houden in plaats van bollen ontrollen. :-)